Tri najinspirativnije pesme za sređivanje kuće

Tri najinspirativnije pesme za sređivanje kuće

Autor: | 29/04/2022

0

Vikend se bliži, a stan je u haosu. To znači samo jedno – da je vreme za generalno sređivanje kuće i da su neradni dani već bukirani za ne tako omiljene aktivnosti. Međutim, kako bismo lakše i „bezbolnije” završili sa svim kućnim obavezama, prvo treba probuditi dobro raspoloženje, a kako to drugačije uraditi nego uz muziku koja nas pokreće? 

Zbog toga, u nastavku vam predlažemo neke od najinspirativnijih pesama uz koje ćete se osećati kao glavna zvezda na sceni, posebno ukoliko usisavate crveni tepih. 

Promo

 

1. Queen – I want to break free

Grupa koja je otvorila novo poglavlje u svetu muzike i postala planetarno popularna zbog svoje jedinstvenosti, ali i kvaliteta numera, odlična je za pokretanje pozitivne energije i motivaciju. Pesma „I want to break free” koja kombinuje hard rock i lagani pop vrlo brzo je osvojila srca publike, a iako je izdata još davne 1984. godine, sluša se i dan danas. Nakon objavljivanja, pesma je dostigla visoko mesto na top listama kako u Britaniji, tako i u Austriji, Belgiji, Holandiji, međutim, kada je u pitanju američko tlo, mišljenja su bila podeljenja. Bilo kako bilo, nema sumnje da je kompozicija danas svima poznata, a kako sa sobom nosi fenomenalni ritam, jedna je od onih koje će vas definitivno pokrenuti i kada ste najlošije raspoloženi. 

2. I’m walking on sunshine

Iako biste verovatno više voleli da stavite naočare, u ruci držite omiljeno piće i lagano koračate po mokrom pesku na obali mora, sada se morate vratiti u realnost. Naočare zamenite slušalicama, pesak tepihom, a piće, zna se – usisivačem. Da će vam ova pesma definitivno pomoći da pebolite transfer sa plaže u dnevnu sobu dokazao je jedan holandski istraživač, koji je analizirao komentare slušalaca na 50 hitova koji su obeležili poslednjih pet decenija. Svoju listu „feel good“ pesama on je sastavio na osnovu tri kriterijuma: pozitivnih reči, ritmu od 150 udaraca u minuti i nota u višem tonalitetu, a ova numera koju izvode Katrina & The Waves je ušla u Top 10. „Odvrnite“ je „do daske“ i uživajte u motivacionim stihovima koji se nižu jedan za drugim. 

3. I feel good

Iako sređivanje nije ničija omiljena aktivnost, kako biste se u tom trenutku osećali dobro, morate sebe ubediti da stvarno tako i jeste, a kako to drugačije postići nego pesmom Jamesa Browna – I feel good? Vanvremenski hit koji kombinuje soul i r&b i koji predstavlja verovatno njegovu najpoznatiju numeru definitivno je odlična za buđenje pozitivne atmosfere i pokretačke energije. Specifičan tonalitet daje dodatnu čar ovoj pesmi jer dočarava stvarno i istinsko dobro raspoloženje pevača, a pored ovakvih detalja u numeri, definitivno ne možemo ostati ravnodušni.

Sada, kada ste dopunili svoju playlist-u, potreban je još jedan detalj – usisivač. Ali, ne bilo kakav. Da bi uživanje bilo na maksimumu, omiljena muzika mora biti udružena sa fenomenalnim karakteristikama koju donosi samo Samsung Jet. Pored toga što u sebe uvlači svu prljavštinu pred kojom se nađe, ovaj uređaj se može pohvaliti posedovanjem višeslojnog sistema filtracije od 99,999 posto, a samim tim i ispuštanjem samo čistog vazduha i stvaranja zdravog okruženja. Takođe, uređaj poseduje All-in-One Clean Station postolje, pa može automatski isprazniti svoju posudu za smeće bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. Sa ovim usisivačem čišćenje će biti snažnije nego ikada sa usisnom snagom od 210 W, a uz pomoć nadograđenog Spray Spinning Sweeper nastavka i dvostrukih rotirajućih mokrih jastučića efikasno ćete moći da očistite i sve podove. Odlična karakteristika je i što unapređeni Spray Spinning Sweeper ima tenk za vodu od 150 mililitara koji se lako održava, a time osigurava praktičnije korisničko iskustvo za ručno prskanje vode prilikom čišćenja.

Promo

 

Pored svih performansi, još jedna od prednosti jeste i sam izgled uređaja, koji se može pronaći u 3 boje - ponoćno plavoj, maglovito beloj i drveno zelenoj, a kako teži samo 1,44 kilograma, dovoljno je lagan za manevrisanje i čišćenje cele kuće. Sada, kada znate koji je put do lakog, ali efikasnog čišćenja stana, vreme je i da muzika i usisivač budu na „play-u“.

Kako biste saznali više o Samsung Jet-u, posetite sledeći sajt: https://www.samsung.com/rs/vacuum-cleaners/stick/bespoke-jet/pre-registration/
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti