Dodajte mts mobilni u Supernovu i dobijate Super PLAN

Dodajte mts mobilni u Supernovu i dobijate Super PLAN

Autor: | 20/04/2022

0

Vreme je praznika, kada se porodica okuplja. Potrebno je spremiti trpezu, a pošto se tada sprema više jela nego inače, neko može i da ne ispadne baš kako treba. Možda i malo zagori, jer nam neko u kuhinji zasmeta ili odvuče pažnju. Upravo se to dogodilo našoj baka Sofiji koja, pored razigranih unukâ, pokušava da ispeče vanilice. 

Nema razloga za brigu, i nešto drugo je moglo da privuče vašu pažnju. Recimo, nova ponuda Supernove iz koje se rađa super ideja. Sada, kada postoje Super PLAN paketi u koji ste uključili i mts mobilni, možete da pozovete da neko drugi napravi kolač. To je najlakše, kao i lakoća sa kojom ste odlučili da sve svoje Supernova usluge objedinite u novom paketu i da narednih 10 meseci pretplatu plaćate upola jeftinije.   

Sve je odjednom mnogo lakše, pa i da se izabere film koji će svi, ili bar većina, hteti da gledaju posle dobrog prazničnog ručka. Kako i ne bi bilo, kada je na raspolaganju više od 300 kanala i platforma Apollon sa super izborom filmova - porodični, triler, akcija, komedija. Ako neko bude hteo da gleda sport, neka napravi svoj super plan! Može da gleda u drugoj sobi preko tableta, jer interneta ima kao i hrane, u izobilju.   

Napravite i vi svoj Super PLAN, dodajte mts mobilni svojim Supernova uslugama i ulepšajte praznike, sebi i svojoj porodici. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti