Plazma 12. godinu zaredom proglašena za najomiljeniji domaći proizvod potrošača

Plazma 12. godinu zaredom proglašena za najomiljeniji domaći proizvod potrošača

Autor: | 08/04/2022

0

Brend Plazma, kompanije Bambi, i ove godine proglašen je od strane potrošača za najomiljeniji domaći proizvod u kategoriji Slatkiši, u okviru tradicionalne dodele priznanja „Moj izbor“ u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“.

Promo

 

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i jedinstvenom ukusu, uz Plazmu već više od pet decenija odrastaju generacije i ona je značajan deo porodične, ali i nacionalne tradicije. Kao i 2021. godine kada je Plazma ponela čak dve nagrade: Najomiljeniji domaći brend u kategoriji Slatkiši i Miljenik potrošača, i ove godine, Plazma je ponela nagradu za najomiljeniji domaći proizvod po mišljenju potrošača čime je još jednom potvrđen neprikosnoven kvalitet ovog brenda.

Promo

 

-Priznanje ‘Moj izbor’ je jedno od najznačajnijih za nas u kompaniji, jer dolazi upravo od potrošača koji prepoznaju kvalitet Plazme i nagrađuju je 12. godinu zaredom. Ujedno, ovo priznanje nam daje dodatni motiv da nastavimo da rastemo i razvijamo se uz buduće generacije. Plazma, kao domaći brend, sinonim je za kvalitet i svoj kredibilitet izgradila je, ne samo u Srbiji, već i na inostranim tržištima, što potvrđuje i prestižni žig ‘Čuvarkuća’ kojim smo dokazali vrhunski kvalitet proizvoda upotrebom isključivo domaćih sirovina u proizvodnji. Nastavljamo da ulažemo u kvalitet naših proizvoda i da kao društveno odgovoran brend uvek budemo tu za naše verne potrošače - istakao je Strahinja Inić, brend menadžer Plazma brenda.

Plazma je brend koji se voli i koji konstantnim unapređenjem kvaliteta i inovacijama inspiriše. Sa Plazmom rastemo i odrastamo, ali je nikad ne prerastemo, jer za Plazmu uvek ima mesta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti