Kako opkladu poluvreme/kraj koriste iskusni igrači?

Kako opkladu poluvreme/kraj koriste iskusni igrači?

Autor: | 12/04/2022

0

Opklade na poluvreme ili kraj spadaju u najpopularnije i u online kladionicama u Srbiji i u klasičnom klađenju u ekspoziturama kladionica i neretko su rezervisane za iskusne igrače. 

Postoji mnogo razloga za to, među kojima su svakako uzbuđenje koje nosi igra, neizvesnost, mogućnost predviđanja, ali i dobitak koji mogu doneti ove opklade ukoliko se dovoljno revnosno i dugo kladite.

Ipak, da bi dobitak bio češća pojava u vašim kladioničarskim poduhvatima morate znati neke važne činjenice o ovoj vrsti klađenja.

Šta je opklada poluvreme/kraj?

Ovaj tip opklade od igrača očekuje da pokuša da što uspešnije prognozira koji će rezultat biti na poluvremenu ili na kraju utakmice.

Ukoliko na primer predviđate da u toku prvog poluvremena neće biti golova, a da će u drugom pobediti tim koji je domaćin igraćete: X-1.

Što se tiče mogućih rezultata, postoji devet kombinacija među kojima birate onu koja vam se čini najverovatnija za konkretan meč: 1-1, 1-X, 1-2, X-1, X-X, X-2, 2-2, 2-X, 2-1.

Strategija klađenja na poluvreme/kraj

Do prave strategije najbolje ćete doći sami, svojim iskustvom i analizama, ali vam informacije koje sakupljate sa strane značajno mogu pomoći u njenom formiranju. 

Zato nije loše čitati i slušati o iskustvima drugih kladioničara kada su u pitanju strategije, ali ne uzimajte ništa zdravo za gotovo i ne verujte nikome ko vam kaže da postoji savršena strategija. Osim toga korisno je da znate i top 10 kladionica gde se možete uspešno kladiti na ovaj način.

Pokušaćemo da vaše razmišljanje usmerimo na neke stvari koje su provereno važne kada želite da se kladite na poluvreme/kraj. 

U sledećim redovima ćete videti šta sve uzimaju u obzir iskusni igrači kada osmišljavaju svoje taktike.

Izaberi takmičenje

Kako nije lako predvideti detaljan tok meča, a ovaj tip opklade upravo to očekuje od vas, treba da izaberete sport i unutar tog sporta ligu ili takmičenje koje zaista pratite i zanima vas. 

Idealno bi bilo da niste u potpunosti početnik u praćenju tog takmičenja, nego da ste i pre gledali utakmice i upoznavali timove i igrače. 

Ako ste se ipak tek sad odlučili priključiti i odmah biste se oprobali u prognoziranju rezultata, savetujemo vam da ispratite analize i statistike sa mečeva iz prethodnih godina.

Istraživanje je apsolutno obavezan korak ako želite da se uspešno kladite na bilo šta!

Baš ti podaci o takmičenju i informacije kako je teklo pre, mogu vam pomoći da uvidite da li postoje neki šabloni koje možete iskoristiti u prognoziranju.

Postoji još jedan razlog zašto smo rekli da se koncentrišete na jedno takmičenje. Ovo klađenje je isplativo na duže staze, a to od vas zahteva da budete revnosni i da redovno formirate prognoze i ulažete, kako bi šansa da vam se ulog isplati bila veća. 

Dakle, ako hoćete najbolje rezultate ovo nije nešto čemu treba da se vraćate tek ponekad i od vas zahteva veću redovnost nego neki drugi načini klađenja.

Izaberi tim ili timove

Kada ste izabrali takmičenje koje ćete pratiti, preporučujemo da dobro proučite timove. Treba da uvidite koji tim je u prethodnoj ili prethodnim sezonama imao izuzetno promenljivu igru, odnosno koji je najčešće u prvom poluvremenu gubio, odnosno nije davao govole, a u drugom se vraćao u igru i pobeđivao.

Iskusni kladioničari obično kada odaberu jedan tim na početku sezone prate taj tim i klade se na njega u toku celog takmičenja ili lige.

Isplaniraj budžet

Pošto opklada poluvreme/kraj može najbolji dobitak da vam donese na duže staze, to od vas podrazumeva redovno ulaganje, a redovno ulaganje nekada ide i uz redovno gubljenje. 

Dešava se često da pre dobitka prođe i po dvadesetak gubitnih tiketa i zato ne smete iscrpeti svoj novac brzo.

Uvek preporučujemo oprez kada se kladite, a sad posebno. Nemojte odmah velike svote novca uplaćivati, nego počnite sa manjim iznosima.

Od svakog igrača posebno zavisi smisao naše odrednice manji iznos i samo vi možete znati šta po vama predstavlja cifru od koje ste spremni lako da se oprostite ako izgubite.

Kladioničari najčešće počinju tako što ulažu minimum, za potrebe objašnjenja najčešće strategije reći ćemo da je to na primer 2€, sledeći ulog će biti duplo veći 4€, zatim 8€, a onog momenta kada dobijete opkladu, ulog se vraća na početni.

Ako ste na primer dobili posle 20. opklade, vi ste do data uložili 456€, a vaš dobitak taj 21. put je na primer 880€ (ako je kvota 20), što znači da ste u plusu 424€.

Budi strpljiv

Nemojte se lako obeshrabriti retko ko pogodi iz prve. Pomenuli smo već da često bude i po dvadesetak gubitaka dok ne dobijete na kraju, ali su kvote toliko dobre, idu preko 20.00 i 30.00.

Onlajn klađenje na poluvreme/kraj

Većina online kladionica vam nudi ovu opciju opklade na poluvreme/kraj i treba da je iskoristite. 

Generalno online klađenje je interesantno igračima jer osim komfora koji pruža, premda ne morate izlaziti iz svoje kuće da biste uplatili tiket, nudi i mnoge bonuse i promocije koji vam dodatno mogu pomoći da zaradite ili se povoljnije kladite.

Nakon svega što smo vam rekli, nije teško zaključiti da su: planiranje, pametan izbor lige i tima i strpljivost ključni faktori za uspešnu strategiju klađenja na poluvreme/kraj! 

 

PLAĆENI OGLASNI PROSTOR

ZABRANJENO OSOBAMA MLAĐIM OD 18 GODINA

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin