6 NOVIH HIT SERIJA O SVETU POZNATIH

6 NOVIH HIT SERIJA O SVETU POZNATIH

Autor: | 01/04/2022

0

Bilo da prate dobro znane ličnosti iz šoubiznisa ili donose uzbudljive zaplete iz mašte autora,  serije u kojima gledaoci mogu da zavire u svet poznatih uvek garantuju dobru zabavu. Izdvojili smo 6 novih naslova ovog tipa koji će vas zasigurno oduševiti, a svi su dostupni sa prevodom na HBO Max striming platformi, koja je u martu stigla u Srbiju. 

„Komičari“ (Hacks), višestruko nagrađivana humoristička serija, istražuje mračno mentorstvo koje se formira između Debre Vens, legendarne komičarke iz Las Vegasa, i dvadesetpetogodišnje devojke. Džin Smart je za glavnu ulogu u ovoj seriji osvojila Emi nagradu, a u ostalim ulogama pridružuju joj se Hana Ajnbinder i Karl Klemons Hopkins.

Promo

 

„Doba pobeda: Uspon dinastije Lejkersa“ (Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty) je dinamična serija koja beleži profesionalni i lični život Los Anđeles Lejkersa iz 1980-tih, jedne od najboljih i najcenjenijih sportskih dinastija. Pratimo tim koji je obeležio svoje doba i na terenu i van njega. U glavnim ulogama su Džon S. Rajli, Džejson Klark, Adrijen Brodi, Kvinsi Isaija, Sali Fild, Džejson Sigel i drugi. 

Promo

 

„Cena slave“ (Starstruck) prati mladu ženu u dvadesetim godinama, milenijalku u Londonu, koja radi dva slabo plaćena posla i suočava se sa posledicama nakon što slučajno završi u krevetu sa poznatom filmskom zvezdom. U glavnim ulogama su Rouz Matafeo, Nikeš Patel i Ema Sidi.

Promo

 

„Trudna Ejmi“ (Expecting Amy) je mini-serija od tri epizode, koja predstavlja urnebesan, iskren i sveobuhvatni pogled na nov period života poznate komičarke Ejmi Šumer, prateći njenu trudnoću.

Promo

 

„Selena + kuvari“ (Selena + Chef) je serija o kuvanju u kojoj se Selena Gomez, pevačica, glumica, producentkinja i filantropkinja, kreće po nepoznatoj teritoriji – sprema ukusna jela kod kuće iz karantina, dok joj se putem video-poziva u svakoj epizodi pridružuju poznati vrhunski kuvari. U seriji se povremeno pojavljuju i druge poznate ličnosti kao što su muzičke zvezde Tejlor Svift i Kelis. 

Promo

 

„Džulija Čajld“ (Julia) je još jedna nova serija u kojoj je glavna tematika kuvanje, a zasnovana je na životu smele kuvarice i autorke kuvara Džulije Čajld, koju u seriji tumači Sara Lankašir. Serija prati Džuliju tokom 1962. godine kada unosi svoj prepoznatljivi stil kuvanja u američke domove putem „Kuvanja na francuski način“, njene prodorne emisije koja je poslužila kao preteča modernih emisija o kuvanju. 

Promo

 

Na HBO Max-u je dostupno još mnogo naslova koji će zadovoljiti svačiji ukus, od nagrađivanih i kultnih serija, do najnovijih blokbastera i klasika, ali i brojnih sadržaja za decu. HBO Max nudi opciju kreiranja do pet profila za decu i odrasle, kao i registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, a moguće je gledati na tri uređaja istovremeno. Standardna mesečna cena pretplate iznosi 6,99 €/mesečno, a dostupna je i vrlo isplativa opcija godišnje pretplate koja iznosi 54,99 € i omogućava 12 meseci pristupa usluzi po ceni osam. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin