S.Oliver je stigao u Beograd!

S.Oliver je stigao u Beograd!

Autor: | 16/03/2022

0

Ćao Beograde! s.Oliver stiže u Beograd na tri vodeće lokacije Delta City, ŠC Ušće I Beo Center.

s.Oliver stiže u Srbiju u najpopularnije šoping centre u Beogradu: s.Oliver brend sada postavlja pravu prekretnicu i podiže iskustvo kupovine na potpuno novi nivo sa potpuno novim konceptom prodavnice. I to nije sve: uz novu kolekciju kupcima daje popust od 20% I poklon cegere za prvih sto potrošača.

17. marta 2022. konačno je došlo vreme: novi svet brenda s.Oliver sa stilovima i aksesoarima za žene, muškarce i decu po prvi put je otvorio svoja vrata u Srbiji I to sa četiri radnje na tri lokacije, od kojih je najveća u Ušću I prostire se na 650 kvadratnih metara. Kupce očekuje potpuno novorazvijeni koncept prodavnica koja proizvod čini glavnim protagonistom. Velikodušan dizajn svake prodavnice, kao i svetle, rezervisane i tople boje daju kolekcijama neophodnu slobodu da utiču i inspirišu. Pažnja ka detaljima je takođe evidentna u načinu na koji je outfit predstavljen: prefinjene i iznenađujuće kombinacije ležerne, poslovne i prigodne odeće prikazane su na novim, realističnim manekenkama i prikazuju čitav asortiman brenda.

s.Oliver u Srbiju dolazi sa svojim linijama , s.Oliver I QS by s.Oliver. Obe linije sadrže modele koji su idealni kako za svečane prilike tako I za svakodnevne. Ono što im je zajedničko je da je svakoj od njih moda u DNK.

O s.Oliver-u:

Osnovan 1969. godine od strane Bernda Frajera, s.Oliver grupa se razvila u jednu od vodećih evropskih modnih kompanija za samo nekoliko decenija i proslavila je 50. godišnjicu 2019. godine. Grupa zapošljava oko 5.100 ljudi širom sveta. Pored brendova s.Oliver i Q/S by s.Oliver, u portfoliju kompanije su i comma, Liebeskind Berlin i COPENHAGEN STUDIOS.

Slike za društvene mreže i editorijale biće poslate we-transferom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti