Fine dining na krovu Srbije: Hotel Viceroy Kopaonik ponosno predstavio novi gastronomski adut, restoran Peroko (foto)

Fine dining na krovu Srbije: Hotel Viceroy Kopaonik ponosno predstavio novi gastronomski adut, restoran Peroko (foto)

Autor: | 09/03/2022

0

Najpopularnija planinska destinacija u Srbiji dobila je gastronomsko pojačanje koje će zadovoljiti i najzahtevnije hedoniste – novootvoreni restoran „Peroko“ u hotelu „Viceroy Kopaonik Srbija“. 

Promo

 
 

Nova oaza za gurmane prvi put stavlja na jelovnik Kopaonika nenadmašne specijalitete azijske kuhinje i zaista s pravom važi za mesto koje vredi posetiti kada dođete na zimovanje ili letovanje.

Promo

 

Koncept „fine dining“, zaokružen vrhunskim zalogajima i karakterističnim pićima, vodi vas svim čulima na svojevrsno kulturološko putovanje po Aziji. 

Promo

 
 

Jelovnik restorana „Peroko“ odraz je vrhunskog umeća šefa kuhinje Nenada Prokića, ovenčanog „Mišelinovim“ zvezdicama. 

‒ Svako jelo u ponudi restorana predstavlja autentičnu priču na tanjiru, koja otkriva zanimljive aspekte kulinarske tradicije zemlje i kontinenta s kojih potiče. Zato smo ponosni što imamo priliku da ugostimo i upoznamo posetioce sa jedinstvenim iskustvom našeg azijskog „fusion“ restorana koji će obogatiti kulinarsku ponudu na našim prostorima. Svaki zalogaj na tanjiru otkriva nešto nezaboravno i stavlja ukuse u savršen balans, što govori o ugostiteljskim standardima „Peroka“ ‒ poručuje šef kuhinje.

Promo

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti