PREDSTAVLJAMO TI NOVI BATISTE OVERNIGHT SUVI ŠAMPON ZA NOĆNO ČIŠĆENJE KOSE!

PREDSTAVLJAMO TI NOVI BATISTE OVERNIGHT SUVI ŠAMPON ZA NOĆNO ČIŠĆENJE KOSE!

Autor: | 08/02/2022

0

Znamo da ti je potrebno malo osveženja ujutru, pa šta može biti bolje od suvog šampona koji deluje dok spavaš? Zato ti predstavljamo Batiste OVERNIGHT suvi šampon za noćno čišćenje - magični Batiste koji osvežavanje kose podiže na viši nivo -pomaže ti u čišćenju kose dok spavaš, omogućavajući ti da se probudiš sa kosom koja izgleda kao da je tek oprana.

Promo

 

 

Batiste OVERNIGHT suvi šampon sa inovativnom formulacijom nežno ali i efikasno će ukloniti višak masnoće sa vlasišta tokom noći, a tvoju kosu učiniti čistom i mirisnom kada se probudiš. Nova formulacija sa aktivnim ugljem i sodom bikarbonom detoksikuje kosu i uklanja nečistoće koje se nakupljaju tokom dana. Batiste OVERNIGHT ti omogućava jednu stvar manje o kojoj treba da razmišljaš kada se probudiš jer sada možeš da se probudiš sa svežom kosom koja izgleda i miriše fantastično! Batiste OVERNIGHT suvi šampon sa mirisom pačulija, indijskom travom i brezinom vodom u osnovnim mirisnim notama, pomešanim sa umirujućim jasminom i ružom u srcu i pomorandžom i ribizlom u visokim notama, učiniće da se svako jutro osećaš fantastično! Jer, ne samo da ti Batiste OVERNIGHT pomaže u uklanjanju viška masnoće dok spavaš, već i umiruje tvoja čula svojim opuštajućim prijatnim mirisom i kosi ujutru vraća izgubljeni volumem.

Promo

 

U svom istraživanju iz 2021, Batiste je otkrio da 81% žena veruje da je briga o kosi suštinski važan deo njihove svakodnevne rutine, dok se 86% žena slaže da kada im je dobar dan za kosu to čini njihovo raspoloženje boljim. Batiste OVERNIGHT suvi šampon je zato tvoj novi najbolji prijatelj jer se zbog njega budiš sa čistom kosom, spremna za sve izazove koje donosi novi dan!

https://www.instagram.com/batiste_serbia/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin