Budimo superheroji: Platforma suprhero.rs nam to omogućava u samo nekoliko klikova!

Budimo superheroji: Platforma suprhero.rs nam to omogućava u samo nekoliko klikova!

Autor: | 21/12/2021

0

Prošle nedelje lansirana je onlajn platforma za donacije – superhero.rs, iza koje stoje kompanija Mastercard i dobrotvorna organizacija Nurdor.

Platformu čini jedinstvenom istoimeni modni brend Superhero, kao važan deo novog koncepta doniranja, čija je prva kolekcija dostupna isključivo preko ove platforme.

Promo

 

‒ Ovom platformom i Superhero kolekcijom ulične mode posebno smo želeli da se obratimo mladima koje želimo da podstaknemo da postanu svesni izazova i počnu da stvaraju naviku da pomažu drugima i uključe se u rešavanje problema u svojoj lokalnoj zajednici. Kolekcija je zato veoma važan deo platforme, kreirana je i proizvedena 100% u Srbiji i dostupna isključivo preko superhero.rs – izjavila je Milena Đorić-Gudurić, direktorka marketinga u kompaniji Mastercard.

Porudžbinom bilo kog artikla na superhero.rs postajemo superheroji, jer sva sredstva idu upravo Nurdoru.

Cilj ove onlajn platforme je stvaranje dugoročnog, jednostavnog i, pre svega, održivog načina prikupljanja sredstava za lečenje i oporavak dece obolele od raka, čime se Nurdor godinama bavi.

Promo

 

„Superhero“ već na startu privlači veliku pažnju. Podršku platformi koja će promeniti kulturu doniranja dale su i brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje, među kojima su: bend Buč Kesidi, voditelji Zoran Kesić, Galeb Nikačević i Boško Jakovljević, košarkašica Nataša Kovačević, DJ Tijana T, reper Mikri Maus (Prti Bee Gee), „street art“ umetnica TKV i mnogi drugi…

Superhero ima ambiciju da postane važan i relevantan modni brend na tržištu i već u 2022. godini planira zanimljivu saradnju sa lokalnim dizajnerima, u vidu kapsul-kolekcija. Kao većina modnih brendova, Superhero će imati dve osnovne kolekcije – proleće / leto i jesen / zima.

Promo

 

Prva Superhero kolekcija dostupna je na platformi superhero.rs i napravljena je u ograničenoj količini, što će i ubuduće biti praksa. Namenjena je svim generacijama i može se uklopiti u najrazličitije stilove odevanja. Prvu kolekciju čini ukupno 11 artikala modernih krojeva i svedenih boja, koji su urađeni od najkvalitetnijeg pamuka, i čine je: majice, duksevi, polo-majice, tunike, sa jednostavnim printovima, različitih ispisa SUPERHERO.

Zahvaljujući saradnji udruženja Nurdor i kompanije Mastercard, adresa na kojoj postajemo superheroji je onlajn platforma superhero.rs.

Promo

 

Razvojem superhero.rs platforme nastavlja se uspešna saradnja kompanije Mastercard i udruženja Nurdor, započeta 2019. godine, kada je kroz tržišnu kampanju za beskontaktna plaćanja kompanija obezbedila 250.000 evra za izgradnju nove Nurdor roditeljske kuće.

Promo

 

Budimo superheroji! Superhero.rs platforma i modna kolekcija nam to omogućavaju u samo nekoliko klikova.

#bitinecijisuperheroj #budisuperheroj #neprocenjivo @mastercardrs @nurdor_srbija

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti