NOVO iz Herbalife Nutrition-a! Immune Booster - Pametna ishrana za vaše telo

NOVO iz Herbalife Nutrition-a! Immune Booster - Pametna ishrana za vaše telo

22/11/2021

0

Normalna funkcija imunog sistema važna je za zaštitu od npr. raznih virusa, bakterija i drugih uzroka bolesti, a izbalansirana ishrana u kombinaciji sa aktivnim načinom života, doprinosi njegovom optimalnom radu.

Ishrana bogata voćem i povrćem je važan faktor u održavanju normalne funkcije imuniteta. Te namirnice nisu samo bogat izvor antioksidanasa1, već mnogi od tih esencijalnih nutrijenata neposredno deluju i na naš imuni sistem2.

Nažalost, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) čak 75% svetskog stanovništva ne konzumira dovoljno voća i povrća3. Iako je izbalansirana ishrana nezamenjiva za dobrobit organizma, uzimanje dodataka ishrani sa ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, poput vitamina A, C, D i B12, kao i gvožđa, cinka, selena i bakra, može pomoći u održavanju dobre funkcije imuniteta.

Promo

 

Zašto odabrati Immune booster?

Vitamini C i D + selen i cink – sve u jednom proizvodu

Novi Herbalife Nutrition Immune Booster dodatak ishrani u prahu savršeno je rešenje za dodatnu dnevnu dozu ključnih vitamina i minerala koji podržavaju naš imuni sistem.

Immune Booster sadrži naučno dokazani sastojak na bazi sušenog kvasca EpiCor®, koji je vodeći potpuni fermentat u svetu, kao i pažljivo formuliranu mešavinu vitamina C, vitamina D, selena i cinka koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin C, cink i selen takođe doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Osvežavajućeg ukusa bobičastog voća, Immune Booster dolazi u pakovanju od 10 praktičnih kesica sa prahom kako biste i u pokretu mogli podržati svoj imunitet. Prikladan je za vegetarijansku ishranu.

Promo

 

Učinite Immune Booster delom vašeg dnevnog rituala, održavajte svoj imunitet na optimalnom nivou i otkrijte svoje najbolje izdanje.

I ne zaboravite - dodaci ishrani su namenjeni za dopunu ishrane i nisu zamena izbalansiranoj ishrani.

1Vitamin C/vitamin E/selen/bakar doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa

2Bakar/folat/selen/vitamin A/vitamin B12/cink/vitamin C/gvožđe/vitamin B6/vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. EFSA Journal 2009;7(9):1211

3WHO https://www.who.int/dietphysicalactivity/publications/f&v_promotion_initiative_report.pdf

 

Proizvod je dostupan isključivo putem Herbalife Nezavisnih Članova.

Više informacija na www.herbalifeserbia.com

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još