Let kasni satima, a vi morate da čekate na aerodromu: Uz ove savete vreme će vam proći mnogo brže

Let kasni satima, a vi morate da čekate na aerodromu: Uz ove savete vreme će vam proći mnogo brže

Autor: | 16/11/2021

0

Ukoliko ste jedna od onih osoba koja često putuje avionom, verovatno vam se desilo da je let odložen ili čak otkazan. Zapravo kod velikog broja avio-kompanija u 30 odsto slučajeva avion ne poleti na vreme. Niko ne voli duga čekanja. Dobra vest je da postoje različiti načini da ovaj problem prebrodite ili da makar čekanje ispunite zanimljivim aktivnostima.

Posmatrajte druge ljude

Svakog dana veliki broj ljudi prolazi kroz aerodrome, i svi oni su na svoj način posebni. Obratite pažnju na ono šta rade, kako komuniciraju, kakvu odeću nose... ili možda pogledajte šta rade da bi ispunili vreme, možda vam se dopadne pa odlučite da i vi radite isto to.

Pogledajte film

Zahvaljujući platformama za strimovanje multimedijalnog sadržaja, možete da gledate filmove i serije gde god se nalazili. Sve što je potrebno jeste da sa sobom ponesete laptop, tablet ili čak smart telefon, slušalice i da se povežete na internet koji je dostupan besplatno na mnogim aerodromima.

Prošetajte

Aerodromi su često veliki, neki imaju i više terminala, a ako prošetate iznenadićete se šta sve možete da vidite i čujete. Možda naiđete na dobar koncert jer nije retkost da su u određenim delovima ovih zdanja postavljeni klaviri tako da prolaznici mogu slobodno da ih sviraju i zabavljaju ljude oko sebe.

Kupovina

Kupovina na aerodromu može biti veoma zanimljiva, jer možete pronaći puno interesantnih stvari kojih nema na drugim mestima.. Čak iako odlučite da ništa ne kupite, u razgledanju će vam vreme mnogo brže proći. Ipak, ako odlučite da provučete svoju karticu, predlažemo vam da kupite poklon, kao mali znak pažnje za nekog s kim ćete se sresti na putovanju.

Čitajte knjigu

Iako volite da čitate, verovatno često nemate dovoljno vremena da se prepustite delu svog omiljenog pisca. Čekanje na aerodromu je idealna prilika da se „isključite“ i odlutate u prostor i vreme junaka nekog romana. 

Posetite poslovni salon

Ukoliko posedujete VISA Infinite karticu OTP banke, čekanje na aerodromu će biti znatno udobnije. Dovoljno je samo da pokažete karticu i možete posetiti jedan od 1100 poslovnih salona na aerodromima širom sveta koji imaju udobne čekaonice, pristup stabilnom internetu, TV, piće, hranu, tuš, klima uređaj, i slično.

Dodatno, ukoliko ste vlasnik VISA Infinite kartice OTP banke verovatno uopšte nećete morati da čekate jer pruža uslugu za brzi ček-in i pasošku kontrolu, pratnju od aviona do vozila ili gejta za odlaske, i još mnogo premijum pogodnosti, popusta i iskustava.

Sada kada znate da iskoristite prednosti širom sveta, očekujemo vas u OTP banci. Više na www.otpbanka.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti