Savršen enterijer zahteva i savršenog saradnika u sređivanju – upoznajte Samsung Jet usisivač

Savršen enterijer zahteva i savršenog saradnika u sređivanju – upoznajte Samsung Jet usisivač

Autor: | 25/10/2021

0

Čist dom je imperativ za zdrav život, a jedan od prvih koraka na ovom putu je uklanjanje prašine i svih nepoželjnih čestica koje se nađu kako na podu, tako i na nameštaju u kući. Sređivanje i usisavanje nam često predstavljaju mučan posao, međutim, ukoliko izaberemo pravog saradnika za ovaj poduhvat, ovaj zadatak može biti ne samo lak, već i zabavan.

 

Usisavanje - lakše i zdravije

Ususivač je definitivno uređaj koji poseduje svaki dom. Redovno ga koristimo i prosto je nezamenjiv. Sa inoviranim modelima sam proces usisavanja je mnogo lakši i prijatniji, jer nisu više tako masivni i teški,  komplikovani za čišćenje, a bežični modeli donose dodatnu lakoću pokreta, jer ne postoji kabl kao prava klopka za noge tokom čišćenja.

Promo

 

Baš takav je bežični Samsung Jet usisivač koji poseduje Jet Cyclone tehnologiju koja sveukupno broji 27 ulaza za vazduh, pomoću kojih optimizuje njegov protok, smanjuje gubitak usisne snage i odvaja sitne čestice prašine od vazduha. Pored toga što usisava i uklanja negativne čestice, ovaj usisivač ispušta čist vazduh. Ovo osigurava petoslojni HEPA filtracijski sastav koji garantuje da se usisana prašina ne vraća nazad u prostoriju izduvavanjem vazduha koji hladi motor usisivača, niti postaje ponovo vidljiva nakon što se iz vazduha spusti na elemente u prostoru. Ono što je svakako najveći efekat, jeste da je vazduh čist i zdraviji za disanje.

Najveći prijatelj pločica

Uobičajeno je usisavanje tepiha i mrvica i prašine koje se nađu na njemu, međutim, šta se dešava kada nam se na pločice ili parket prospe tečnost? Posežemo za krpom, zar ne? Sa modelom Samsung Jet usisivača možemo da zaboravimo na krpu, jer ovaj model poseduje rotirajuću četku Spinning Sweeper koja u potpunosti i besprekorno za nekoliko trenutaka može ukloniti i ovaj „problem”, a ukoliko se kombinuje sa navlakom za brisanje od mikrovlakana ili sa jednokratnim vlažnim krpama, postiže se još bolji efekat – čist, obrisan i sjajan pod, koji će doprineti lepšem i zdravijem izgledu vašeg životnog prostora.

Promo

 

Usisivač može biti i deo enterijera

Kada obavimo posao i završimo sa sređivanjem prostorija, usisivač odlažemo tako da se skloni iz vidnog polja kako gostiju, tako i ukućana, međutim, sa Samsung Jet usisivačem, pronalaženje pravog prostora za odlaganje uređaja neće biti problem. Pored vrhunske tehnologije, usisivač poseduje i specijalan, ergonomski prihvatljiv dizajn, pa se zbog toga može uklopiti u svaki enterijer, a zbog mogućnosti bežičnog korišćenja ne morate brinuti o skupljanju i skrivanju kablova.

Promo

 

 

Jednostavan, lep i praktičan

Još jedna od prednosti Samsung Jet usisivača jesu i baterije koje osiguravaju čak 1h nesmetanog čišćenja, pa ćete, bez obzira na kvadraturu stana, uvek biti spremni za novu akciju. Takođe, u svakom trenutku, pomoću digitalnog ekrana, možete proveravati status uređaja, kao i saznati koji nivo snage ili vrstu četke koristi. Ono što dolazi na kraju svakog procesa usisavanja jeste pražnjenje uređaja, a s obzirom na to da se posuda za prašinu može u potpunosti rastaviti i isprati pod vodom, ni završetak procesa sređivanja vam neće teško pasti.

Promo

 

Razvojem i napretkom tehnologije, menjale su se karakteristike i mogućnosti usisivača, ali ono što je danas „must have” i čemu nikako nećete odoleti, naći ćete OVDE!  

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti