Pogledajte bajkovitu modnu kolekciju studija „Boudoir“ kojom je obeleženo 20 godina njegovog postojana

Pogledajte bajkovitu modnu kolekciju studija „Boudoir“ kojom je obeleženo 20 godina njegovog postojana

Autor: | 20/10/2021

0

Dvadeset godina neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir dolazi u obliku nove briljantne modne priče dizajnerki Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević.

- Treba imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si niko - svojevremeno je drčno govorila legendarna modna urednica Diana Vrilend, pokušavajući da opiše koliko je važno da u životu imamo određen stil, jedinstvenost koja nas izdvaja u masi istih.

Promo/Matković x Vild

 

Upravo taj stil, tu ljubav prema lepim stvarima, prema lepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, poseduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave neverovatnih dvadeset godina njihovog brenda.

Njihov dizajnerski potpis prepoznatljiv je, pamtljiv i drugačiji. Reč je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljkama njihovog dizajna, daju onaj potrebni „X“ faktor.

Promo/Matković x Vild

 

Boudoir je zaista posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji nudi lepotu koja transformiše njihove klijentkinje.

Upravo o tome govori i njihova aktuelna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild. Naziva To ti je Boudoir, sumira novi iskorak za kreativne i kreatore koji se, uprkos epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štaviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefinišu glamur i što ono predstavlja za žene današnjice.

Promo/Matković x Vild

 

Matković x Vild

 

Matković x Vild

 

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik večne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, šik i tako zaigrane tačkice – svi ovi elementi pronašli su mesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

Matković x Vild

 

Matković x Vild

 

Matković x Vild

 

Matković x Vild

 

Serijom upečatljivih kreacija Martina i Morana tako su oduvale dvadeset svećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novu deceniju vrhunskog stila koji se najlakše opisuje rečenicom ‘To ti je Boudoir’ baš zato jer je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

#Boudoir20

#BoudoirNewEra
#BoudoirParty

Fotografije potpisuju: Matković x Vild
Make up: Tena Bašić
Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma
Model: Klara, Midikenn

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još