Spektakularno otvaranje Svetskog prvenstva u boksu: Van Gog, Inna, Dejan Petrović, Miloš Biković...

Spektakularno otvaranje Svetskog prvenstva u boksu: Van Gog, Inna, Dejan Petrović, Miloš Biković...

Autor: | 20/10/2021

0

AIBA Svetsko prvenstvo u boksu za muškarce počinje 24. oktobra 2021. godine u 19:00 po lokalnom vremenu svečanom ceremonijom otvaranja u Štark Areni u Beogradu. Ostalo je još samo sedam dana do jednog od najspektakularnijih šampionata u istoriji boksa. Događaj će privući pažnju čitavog sveta, sa više od 100 zemalja učesnica. Poznati bokseri sa svih kontinenata dolaze u Beograd da se takmiče na najvišem nivou i odrede najbolje od najboljih.   

Organizatori obećavaju nezaboravan događaj sa vrhunskim bokserskim zvezdama, međunarodnim i lokalnim slavnim ličnostima i zvaničnicima. U ceremoniji će učestvovati legendarni boks šampion i ambasador AIBA-e Roj Džons Junior, srpski glumac Miloš Biković, međunarodni glumac Said Taghmaoui, dvostruki svetski šampion AIBA-e Roberto Kamareljo i nemačka bokserka Zeina Nassar.

- Ovo će biti velika proslava boksa - rekao je predsednik AIBA -e Umar Kremlev i dodao - Želimo da pokažemo celom svetu koliko je bokserska porodica jedinstvena i jaka. Ovaj događaj biće vrhunac godine za muška takmičenja. Radujemo se što vidimo naše vrhunske sportiste koji se takmiče za titulu prvaka sveta.

Istog mišljenja je svetski bokserski as Roj Džons Junior.

Foto: BSS

 

- Zaista cenim ovu priliku da budem deo AIBA porodice i predstavljam boks kao AIBA ambasador. Ovo je novo poglavlje AIBA-e koje obećava da će pružiti poštenu šansu i poštenu borbu za svakog boksera sveta.

Francusko-američki glumac Said Taghmaoui, poznat i po ulozi u čuvenoj franšizi Džon Vik, pasionirani je ljubitelj plemenite veštine i biće gost Beograda i spetakla u Areni.

- Tako sam ponosan što sam ambasador AIBA-e kao strastveni ljubitelj boksa dugi niz godina. Jedva čekam da dođem u Srbiju, da vidim uzbudljive borbe i krunisane nove šampione sveta. Biće to veliki događaj .

Slavna rumunska pevačica INNA, Dejan Petrović i Van Gog bend biće glavni akteri programa svečane ceremonije otvaranja Svetskog šampionata u Štark Areni. Gledaoci će uživati u nezaboravnim predstavama. Ono po čemu će ovaj 21. AIBA šampionat sveta u boksu za muškarce ostati zauvek u istoriji su i značajne novčane nagrade koje će po prvi put biti dodeljene osvajačima medalja na turniru, nagradni fond je 2,6 miliona dolara. Osvajači zlatnih medalja u svakoj kategoriji dobiće 100.000 dolara, srebro donosi 50.000 dolara, a oba bronzana boksera (polufinalista) biće nagrađena sa 25.000 dolara.

Zvanični partner za prodaju ulaznica je firma Efinity, ulaznice možete kupiti putem web stranice www.ddtickets.rs/SR/Efinity/2021/ ili na blagajni Štark Arene u Beogradu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još