Filmsko veče uz Twist

Filmsko veče uz Twist

Autor: | 06/10/2021

0

Avantura, animirani film, drama, komedija, naučna fantastika ili misterija – ponekad je teško odabrati žanr, ali film je svakako dobra ideja za prijatno veče. Vaš odabir mogu biti filmovi sa uzbudljivim i neočekivanim preokretom, a uz njihov „twist” možete za sebe i svoje prijatelje poslužiti Twist. Ovaj napitak donosi vam ukus lakog svetlog piva, prožet uzbudljivim voćnim aromama.

Promo

 


Baš kao i pri odabiru filma, nije jednostavno odlučiti se ni za omiljeni Twist radler. Na dohvat ruke su vam Twist Breskva i Twist Limun, alkoholne varijante ovog pića. Tu su i Twist Sicilijanska pomorandža i Twist Višnja – obe bez alkohola. Osvežavajući Twist sa 0% alkohola je savršeno prikladan izbor u svim prilikama kada želite napitak na pivskoj bazi, ali ne i alkohol. Ipak, bez obzira za koji Twist se odlučili, svaki  predstavlja idealnu kombinaciju osvežavajućeg bezalkoholnog pića i piva.
 

 
 

Twist će se uklopiti uz svaku dobru zabavu i druženje sa prijateljima. Zato će verovatno veoma lako postati deo vaših filmskih večeri. Kokice, Twist radler, udobna fotelja, film – i kućni bioskop može da počne sa projekcijom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin