Koža oko očiju: S ovim serumom filter vam više neće biti potreban!

Koža oko očiju: S ovim serumom filter vam više neće biti potreban!

01/10/2021

0

Koža oko očiju nežnija je i osetljivija od ostatka kože lica, zbog čega se na njoj znaci starenja najbrže manifestuju.  Savršen saveznik u očuvanju njenog mladolikog izgleda, zahvaljujući kojem ćete apsolutno zaboraviti na filtere, je Clarins Double Serum Eye.

Tragovi vremena i umora – opušteni kapci, bore, otečenost i tamni kolutovi – najpre se očituju na koži oko očiju. Zašto? Koža ove regije je četiri puta tanja od kože lica i nema toliko vlakana koji će je podržati. Takođe, svakodnevno je izložena UV zracima, negativnom dejstvu plave svetlost, kao i zagađenju iz spoljašnje sredine. Na njoj hidrolipidni film gotovo da i ne postoji, usled čega brže postaje dehidrirana. Ukoliko tome dodamo i činjenicu da dnevno trepnemo 10.000 puta, što uključuje 22 mišića, zaista ni ne čudi što koža oko očiju zahteva redovnu, ciljanu i efikasnu negu.

Promo

 

Koža oko očiju: Kako sačuvati mladolikost ovog područja?

Clarins ima rešenje!

Od samog početka, Clarins je osluškivao potrebe žena i trudio se da ispuni njihova očekivanja u nastojanju da očuvaju zdravlje i mladolikost okoloočne regije. Tako je nastao Double Serum Eye za negu područja oko očiju, namenjen ženama 25+, koji ciljano deluje na sve znakove starenja, pružajući dugotrajne i efikasne rezultate. U kreiranju novog proizvoda, Clarins je primenio iskustvo i moć čuvenog Double Seruma, kompletnog koncentrata za negu protiv starenja kože sa inovativnom tehnologijom.

Promo

 
 

U čemu je tajna novog seruma?

U koži oko očiju proteini, poznati kao integrini, imaju ključnu ulogu u pravilnom funkcionisanju ćelija ove delikatne zone. Kako starimo, količina integrina u koži oko očiju se smanjuje, a samim tim opada i pet vitalnih funkcija kože ključnih za njen mladalački izgled – hidratacija, ishrana, snabdevanje ćelija kiseonikom, regeneracija i zaštita. Clarins laboratorije selektovale su ekstrakt organske šumske krasuljice, koja stimuliše sintetisanje integrina (+119%) i pomaže koži da ojača i povrati vitalnost, i inkorporirale ga u novi Double Serum Eye.

Promo

 

Njegova jedinstvena, koncentrovana, dvostruka formula sa 96% prirodnih sastojaka, obogaćena sa 13 biljnih ekstrakata, uključujući već pomenuti moćni ekstrakt krbuljice, kao i kurkume (koja deluje na pet vitalnih funkcija kože), vidljivo deluje na sve znakove starenja:

· Bore postaju glađe i manje primetne

· Otoci oko očiju su ublaženi, dok su tamni kolutovi manje primetni

· Koža oko očiju je ojačana i zaštićena

· Takođe je i prosvetljena

· Zahvaljujući Anti-Pollution kompleksu, koža okoloočne regije zaštićena je i od štetnog dejstva plavog svetla.

Promo

 

Krajnji rezultat je primetno podmlađena koža okoloočnog područja.

Kako se Double Serum Eye koristi?

Bočica od reciklirane plastike (20 ml), sa dve komore i inovativnim aplikatorom na pritisak, isporučiće vam optimalnu količinu proizvoda. Na temeljno očišćenu kožu nanesite Double Serum Eye ujutru i/ili uveče. Pomešajte obe faze proizvoda i zagrejte ga vrhovima prstiju. Napravite četiri drenažna pritiska, počevši od donjeg kapka – od unutrašnje strane oka ka slepoočnicama. Učinite isto i na gornjem kapku, pomerajući prste od unutrašnje strane oka ka slepoočnicama. Ponovite postupak tri puta i na području između obrva, gde se bore stvaraju.

Gde možete kupiti Clarins Double Serum Eye? Kliknite OVDE za više infomacija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti