Produži leto uz Somersby

Produži leto uz Somersby

Autor: | 24/09/2021

0

Nije lako prihvatiti hladnije i kišne dane koji su nam stigli, i odbrojavanje do dana kada ćemo okačiti kabanice i kapute nazad u ormare. Možemo priznati da veći deo polulacije više voli leto i sunčane tople dane, energiju i optimizam kojim odišu ti letnji meseci. Postoje stvari koje možemo preduzeti kako bismo barem na trenutke produžili atmosferu leta koja nam tako brzo prođe. Uz samo jedan gutljaj ovog osvežavajućeg pića zaronićete u svet visokih temperatura, lepršavih haljina i peščanih plaža.

Promo

 

Somersby je sjajan kako za opuštanje, tako i za posebne trenutke u našim životima: druženje sa dragim ljudima, opuštanje uz muziku, stvaranje novih zanimljivih iskustava. Svi vole dobar provod, a užitak je još veći uz voćno osveženje kao što je Somersby. Somersby sa ukusom Mango&Lime je egzotični napitak u kome se lako uživa sa prijateljima nakon posla ili vikendom u gradu.

Promo

 

Prepustite se slatkastom i osvežavajućem ukusu rajskog voća. Opustite se  uz zvuk otpuštenog pritiska sa zatvarača Somersby-a i energiju upravite u smeru njegovih razigranih mehurića. A kada mašta dovoljno ojača i svet ponovo poprimi vesele Somersby boje, znaćete da ste opet na dobrom putu za vraćanje pozitivne letnje atmosfere. Jer, ponekad je tako malo dovoljno da pronađete okidač za radost. Somersby postoji u čak četiri različite voćne varijante: egzotični Mango&Lime, nepogrešiva reska jabuka, slatkasta I opijajuća kruška i zavodljiva borovnica. Naš savet za besprekorni užitak u Somersby sajderu: piti ga dobro rashlađenog u čaši punoj leda. Živeli!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti