It's all about people – pristup koji neguje OTP banka

It's all about people – pristup koji neguje OTP banka

Autor: | 24/09/2021

0

U okviru poslovnog modela Privilege OTP banka svojim klijentima nudi mnoštvo pogodnosti za vođenje finansija, ali povremeno poklanja i nesvakidašnja iskustva koja su posebno kreirana specijalno za njih. I to u potpuno izmenjenom okruženju, van prostorija banke, u prirodi!

Promo

 

Lepog septembarskog vikenda svojim klijentima organizovali su druženje u konjičkom klubu Fortuna u Beogradu, neobičnom imanju koje predstavlja pravu seosku idilu u sred grada. Dok su najmlađi uživali u zabavnom i aktivnom danu iz mašte, njihovi roditelji, Privilege klijenti OTP banke, uživali su u odličnoj atmosferi i muzici džez benda, uz ukusne zalogaje i kafu.

Promo

 

- Često sam u prilici, ali i obavezi zbog prirode posla da učestvujem na korporativnim događajima. Ali vaš događaj je bio sve osim obaveze - od osmišljenog koncepta, prostora, načina na koji je organizovan, do energije koju smo tih nekoliko sati podelili sa našim poslovnim partnerima i prijateljima. Još jednom ste potvrdili da ste "all about the people". Ono kad ste ponosni što ste klijent banke već preko 10 godina - rekao je jedan od prisutnih gostiju.

Promo

 

U želji da osmisli savršenu taktiku za beg od stresa i svakodnevnice, OTP banka je oslušnula koje su to žudnje savremenih, zauzetih ljudi i na taj način još jednom pokazala da su joj klijenti i njihovi afiniteti na prvom mestu.

 

- Bilo je fantastično. Fokus potrošača i klijenata danas je na traženju holističkog pristupa u svemu, traganju za iskustvima i autentičnim pričama. Koncept koji ste nam omogućili je baš odgovor na taj zahtev, a pogotovo kada pričamo o affluent segmentu. Izuzetno mi je zadovoljstvo što to prepoznajete jer je to ono što vas zaista čini posebnim i što omogućava da unapređujete saradnju i kroz neformalni odnos kroz koji pružate dodatnu vrednost - istakla je jedna od prisutnih gošći.

Promo

 

Upravo je to u DNK-a kodu banke, a posebno Privilege poslovnog modela koji je namenjen premium klijentima, svima onima koji planiraju na duže staze i ciljeve postavljaju visoko. Stručan i personalizovani koncept je nastao kao težnja da se klijentima ponude odgovarajući saveti i rešenja, kroz set bankarskih pogodnosti pod oznakom Privilege. Bilo da je u pitanju dnevno bankarstvo, kupovina prve ili druge nekretnine, školovanje, investicije, štednja ili veća sigurnost u budućnosti, Privilege je tu da odgovori na sve potrebe cele porodice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti