Zaboravićete kad ste ga poslednji put punili: Mobilni uređaj „Wiko Power U30“ sa moćnom baterijom koja traje do četiri dana

Zaboravićete kad ste ga poslednji put punili: Mobilni uređaj „Wiko Power U30“ sa moćnom baterijom koja traje do četiri dana

Autor: | 14/09/2021

0

Dosadili su vam problemi sa baterijom na vašem mobilnom uređaju? Ne želite da vam se telefon ponovo ugasi onda kada vam je najpotrebniji? Bez brige. Kompanija „Wiko“ pomno je osluškivala potrebe svojih kupaca i na deset godina od svog postojanja i ukazanog poverenja osmislila je put do idealnog rešenja.

Kao rezultat predstavila je mobilne telefone „Wiko Power“ U kolekcije, među kojima su se našli Power U 30“, Power U20“ i Power U10“. Jedna od glavnih performansi, koja predstavlja njihov zaštitni znak, jeste posedovanje masivne baterije sa Al napajanjem, koja produžava njen životni vek. Čak 6000mAh kod modela „Power U 30“ i „Power U20“, kao i 5000mAh kod modela „Power U10“. To bi značilo da će aktivnim korišćenjem jedno punjenje baterije moći da izdrži čitava četiri dana do narednog punjenja.

 

 

 

Među modelima „Power“ U kolekcije kompanija „Wiko“ istakla je Power U30“ kao uređaj sa najnaprednijim performansama. Pored izvanredne izdržljivosti baterije, ovaj model štedi vaše vreme time što poseduje mogućnost brzog punjena. Veliki displej od 6.8“ dodatno olakšava njegovo korišćenje.

Promo

 

„Power U30“ takođe se može pohvaliti XL memorijom od 128 + 4GB. Kada je o kameri reč, „Wiko Power U30“ raspolaže trostrukom kamerom (13MP + 2MP + Al sočivo).

Promo

 

Pored sjajnih performansi koje ga odlikuju, ovaj uređaj nimalo ne zaostaje ni u pogledu dizajna. Gradijent tekstura i blago presijavanje dodatno su doprineli njegovoj eleganciji. Kompanija „Wiko“ mislila je i na vašu bezbednost, pa je kod modela „Power U30“ pored otključavanja otiskom prsta, obezbedila i mogućnost otključavanja licem.

Promo

 

Ukoliko ste se i vi susreli sa problemom čestog punjenja baterije, ne razmišljajte. Što pre potražite jedan od mobilnih uređaja „Wiko Power U“ kolekcije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti