Od reditelja serije „Ljubav, navika, panika“ stiže nova komedija: „Neki bolji ljudi“ od večeras radnim danima u 20:55 časova na TV Pink!

Od reditelja serije „Ljubav, navika, panika“ stiže nova komedija: „Neki bolji ljudi“ od večeras radnim danima u 20:55 časova na TV Pink!

30/08/2021

0

Nakon serija „Državni službenik” i „Nek ide život”, pred gledaocima će se naći još jedna uspešna saradnja TV Pink i kompanije „Telekom Srbija“ – od večeras u 20:55 na najgledanijoj komercijalnoj televiziji emitovaće se serija „Neki bolji ljudi“. U glavnim ulogama su Milena Vasić, Milovan Filipović, Nebojša Ljubišić, dok režiju potpisuje Slobodan Šuljagić.

Promo

 

„Neki bolji ljudi” porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti, ali i fini humor, po kom je Slobodan Šuljagić prepoznatljiv.

Promo

 

Đuro i njegova žena Jovanka pripadaju posleratnoj, bejbi bum generaciji koja se školovala, radila i vaspitavala decu u socijalističkom duhu. S druge strane, Dragan i Marija su predstavnici generacije X koja je najbolje godine svog života potrošila tokom devedesetih prošlog veka. I dok je Marija uspela da se visoko pozicionira u poslovnoj hijerarhiji, Dragan je prihvatio ulogu domaćice u kući.

Promo

 

Nikola, Sara i Filip su deca novog milenijuma, generacija kojoj je život „na mreži” podjednako važan kao i realnost. Ipak, kada ih sustignu iskonski porivi, kao što je ljubav, biće prinuđeni da se okrenu sebi i suoče sa osećanjima. Kako će se naši junaci sa njima nositi i da li će posle svega postati neki bolji ljudi, saznaćete od večeras kroz 66 epizoda ove porodične serije koja veceras startuje na TV Pink.

Deda Đuru igra Nebojša Ljubišić, baka Jovanku Gordana Đurđević, Mariju igra Milena Vasić, Dragana Milovan Filipović, dok njihovu decu Nikolu, Saru i Filipa, igraju Nikola Stanković, Jovana Milovanović i Uroš Drobac. Pored glavne postave, kroz seriju “Neki bolji ljudi” proći će više od 100 glumaca, što će sasvim sigurno doprineti dinamici.

Promo

 

Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe "Ljubav, navika, panika", koja je na prestižnoj dodeli nagrada "Zlatna ruža" u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo će kroz seriju “Neki bolji ljudi” pokazati svoje umeće.

- Nadam se da će se serija “Neki bolji ljudi” pre svega razlikovati po glumcima. Mislim da imamo jednu izuzetnu podelu, dugo smo radili kasting, i sam metod rada jedna vrsta inovacije, to kako se glumci pripremaju za snimanje. Nadam se da će to biti vidljivo već od prve epizode – rekao je proslavljeni reditelj.

Promo

 

Sa glumačkom postavom i veoma zanimljivim likovima upoznaćete se kroz 66 urnebesnih epizoda serija „Neki bolji ljudi“ koja će se na TV Pink emitovati od večeras svakog radnog dana u 20:55 časova. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs J.Simonović/rtv Pink

Pročitajte još

Najnovije vesti