„Lindex“: Otkrijte svet razigrane dečje odeće za svako godišnje doba

„Lindex“: Otkrijte svet razigrane dečje odeće za svako godišnje doba

Autor: | 27/08/2021

0

Veliki deo „Lindex“ asortimana sadrži održivije i „GOTS“ sertifikovane proizvode, izrađene od organskog pamuka koji je bolji i za decu i za životnu sredinu. Pronađite pantalone spremne za igru, meke košulje, „cool“ majice, udobne haljine, pidžamu za maženje pred spavanje i, naravno, tople jakne i zabavne detalje. Koristimo samo najmekše materijale i tkanine lake za kretanje i igru, a modeli su izrađeni za svako doba i svaku ličnost.

Promo

 

Deca tako brzo rastu i garderoba im odjednom postane mala. Zato joj produžite upotrebu i prosledite je nekom drugom da nastavi da uživa u njoj. Ako imate više dece, vaš budžet je spasen. Sve od starijeg može da nasledi mlađe dete. Zato i pravimo kvalitetnu garderobu. Da traje dugo i da odgovara i vama, ali i našoj planeti.

Promo

 

„GOTS“ sertifikat

Šta je „GOTS“, pitate se. Zalaže se za globalni standard organskog tekstila i međunarodna je oznaka za odeću i tekstil koja uključuje i društvene i ekološke zahteve. „GOTS“ ima za cilj da potrošačima olakša izbor tekstilnih proizvoda u kojima se gleda holistička perspektiva, uzimajući u obzir životnu sredinu i društvenu odgovornost tokom čitavog proizvodnog procesa.

Promo

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti