U četvrtak počinje Sea Dance festival, finale leta uz najveću žurku na Jadranu

U četvrtak počinje Sea Dance festival, finale leta uz najveću žurku na Jadranu

Autor: | 24/08/2021

0

Finale festivalskog leta i morska muzička avantura uz sedmo izdanje Sea Dance festivala – dobitnika nagrade za najbolji evropski festival, počinje u četvrtak! Na budvanskoj plaži Buljarica od 26. do 29. avgusta, nastupiće vodeće svetske i regionalne muzičke zvezde elektronske, trap/hip hop i rock scene, kao što su Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori i  Topic, koji u Crnu Goru dolaze po prvi put, kao i imena poput Senidah, Bajage i Instruktora, Vojka V, Who See, Sajsi MC, Tijane T i mnogih drugih koji drže sam vrh ovdašnje muzičke scene. Festival će biti održan u skladu sa bezbednosnim protokolom, na osnovu kojeg će ulaz na festival biti ograničen na posetioce koji imaju dokument da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv Kovida-19 ili da su preležali virus, zatim na one koji imaju negativan PCR, odnosno antigenski brzi test-BAT.

Takođe, za one koji ne poseduju navedenu dokumentaciju, ispred festivalskih kapija biće organizovano brzo antigensko testiranje po povlašćenoj ceni od pet evra. Sea Dance festival pokrenuo je i kampanju za vakcinaciju mladih u Crnoj Gori, u sklopu koje svi koji se do 25. avgusta vakcinišu na jednoj od 23 lokacije širom Crne Gore, dobijaju ulaznicu za otvaranje festivala, u četvrtak, 26. avgusta.

Promo

 

Velike muzičke zvezde na plaži Buljarica!

Plaža Buljarica, prekrasna peščana i šljunkovita obala dugačka više od 2 kilometara, predstavlja lepotu netaknute prirode jadranske obale. Na samo pola sata vožnje od  budvanskog Starog grada, savršena je lokacija za duge letnje festivalske noći.

Na Visa DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality bini prvog festivalskog dana, u četvrtak 26. avgusta, posetioci će moći da uživaju u nastupima: Meduze, Satorija, Bajage i Instruktora, benda Parampaščad, Rudhamana i Raya. Na Play Radio Stage powered by Guarana bini za DJ pultom će se smenjivati: Stanco b2b CHBX, Baćko, Shar, Mirko & Meex, GileRz i Rudhaman.

Promo

 

Drugog festivalskog dana, u petak 27. avgusta, na glavnu binu stižu: Maceo Plex, Tijana T, Vojko V, Fox i Surreal, Muha, lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom i Radio Katakomba, dok će na drugom stejdžu muziku puštati: Kingja, John-K, Nessuno, Divolly & Markward, Novak, Bodzie i Buba b2b Lerr.

Trećeg dana festivala, u subotu 28. avgusta će nastupiti Tale Of Us, Sajsi MC, Klinac, Ognjen i domaćini Audiostorm, P.S., O.G. feat Distortion i Necke. Uz lokalne DJ-eve koji će svirati na drugim binama, u sastavu: Lazar, Toxido, Just Ćoske, NIGEL, Millok i Mr Lekka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin