„Converse CX“ – jedinstveni komfor i progresivni dizajn

„Converse CX“ – jedinstveni komfor i progresivni dizajn

Autor: | 19/08/2021

0

U svet koji ponovo počinje da se otvara “Converse” uvodi nove modele i revolucionarnu „CX“ seriju obuće. Udobnost je dostigla viši nivo, a dizajn zrači progresijom.

‒ Veoma smo ponosni na naše nasleđe i tradiciju, to su polazne tačke za inovativne ideje i pristupe dizajnu. Na taj način naš brend ulazi u jedan novi prostor ‒ kaže Fil Ruso, potpredsednik sektora Globalni dizajn i inovacije.

‒ „All-time“ favoritima, kao što su “Chuck Tailor All Star” ili “Weapon”, dodali smo „CX“ kako bismo vam pružili više udobnosti. Istovremeno, naš dizajnerski tim nastavlja da istražuje, da se razvija i stvara stilove budućnosti uz novi “Aeon Active CX” i ekspresivni “Run Star Motion”.

Promo

 

„CX“ je drugo ime za komfor

„CX“ kolekcija osvojila je fanove “Converse” patika čim se prošle godine pojavila. Potražnja je bila tolika da je proizvodnja skočila čak za 15 puta. Brend nastavlja da integriše različite materijale i tehnologije u svaki model obuće. Do 2022. godine svi klasični “Chuck Tailor All Stars” modeli dobiće komforno pojačanje zahvaljujući „CX“ alatu.

Kao što odavno znamo, “Converse” je mnogo više od omiljene obuće – to je posebna filozofija i zaštitni znak mnogih generacija. Komforni, smeli oblici, inovacije i savremena tehnologija odlika su nove “Converse” generacije. Patike su upotpunjene revolucionarnim, „CX“ penastim đonom koji pruža osećaj lakoće i potpunu udobnost. „CX“ je otporan na habanje i pojačava apsorpciju, a zahvaljujući tim benefitima obuća duže traje. Platneni gornji deo je elastičan i fleksibilan, kreće se zajedno sa vama, ulivajući vam poseban, “converse” osećaj.

Promo

 
 

Napredak je primetan u nekoliko kategorija

Fit – rastegljiv platneni materijal u potpunosti se prilagođava obliku stopala, a u kombinaciji sa finim penastim đonom omogućava lagano hodanje.

Kretanje – komforan osećaj pod nogama i savršeno prianjanje uz stopalo zahvaljujući „CX“ i „EVA“ peni.

Koračanje – novi „CX“ modeli imaju dobar “temelj” koji se ogleda u veoma izdržljivom, redizajniranom đonu

Promo

 

Odlike modela iz 2021. godine

„The Run Star Motion“ ‒ Nastavak popularnog “Run Star Hikea”, “Run Star Motion” izrađuje se tehnikom odozdo prema gore kako bi stopalu pružio “viši” položaj. Laganim i udobnim čine ga „CX“ pena i srednji đon od „EVA“ pene, a tu je, naravno, i neodoljivi dizajn. Dok gornji deo patike ostaje veran originalu, donji je stilski veoma odvažan, sa prenaglašenom talasastom platformom uz koju ne možete ostati neprimećeni. Lako se obuvaju i nerado skidaju jer su izuzetno komforne i stvorene za budućnost.

Promo

 

„The Weapon CX“ – Modernija verzija patika koje su 1986. bile veliki hit na košarkaškim terenima oko zgrada, ali i na ulicama. I “Weapon CX” ima originalni „Y-bar“ koji stopalu obezbeđuje stabilnost, a unapređen je „CX“ penom i inovativnim spoljašnjim đonom koji olakšava kretanje.

„The Chuck Taylor All Star CX“ – Klasik sa modernim dizajnom, rastegljivim kanvasom, „CX“ penom, transparentnom providnom trakom preko dinamičnog spoljnog đona u energičnim bojama i prozirnim gumenim ojačanjem u vrhu stopala. Jedan od najudobnijih modela, sa vrhunskim karakteristikama.

Novi dizajn, stara saradnja

Na krilima uspeha prethodnih kolaboracija, Semjuel Ros, dizajner koji stoji iza „A-COLD-WALL“, uneće svoje progresivne ideje u novi “Aeon Active CX”, pre svega u domenu udobnosti i izdržljivosti. Njegovu interpetaciju novih “Aeon” silueta videćemo pred kraj godine. U međuvremenu možete potražiti “Run Star Motion CX”, koji je promovisan polovinom juna, dok se novi modeli “The Chuck Tailor All Star CX” i “Weapon CX” spremaju za jesen. Kolekcija je dostupna u Converse šopovima u Beogradu i Novom Sadu. Za više informacija posetite converse.com.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti