Letnja akcija za mts korisnike: U hladu omorike ovog leta čeka te neograničeni internet

Letnja akcija za mts korisnike: U hladu omorike ovog leta čeka te neograničeni internet

27/07/2021

0

Pored sunčanih dana i dobrog raspoloženja, leto nam donosi i više energije za kretanje, druženje i putovanje. A na odmoru moraš da platiš za ležaljku, suncobran, neki koktel u hladu omorike, ali ne i dodatne gigabajte interneta, jer je u toku mts letnja kampanja koja te prati na svim uzbudljivim avanturama.

Bilo da uživaš u hladu omorike ili uz zvuke talasa, mts ti pruža priliku da ostvariš dodatnih 100 GB ili neograničeni internet, u zavisnosti od izabrane tarife, i uvek budeš onlajn. Izuzetne pogodnosti letnje kampanje, dostupne novim kao i postojećim postpejd korisnicima, ostvaruju se zaključenjem novog ili obnavljanjem postojećeg ugovora na 24 meseca uz odabir neke od Omorika tarifa.

Uz izbor tarife Omorika 1 dobijaš dodatnih 100 GB na postojeći internet saobraćaj iz paketa, svakog meseca tokom prvih šest meseci ugovorne obaveze. Zaključenjem ugovora i izborom tarife Omorika 2, dobićeš dodatnih 100 GB na postojeći DATA saobraćaj iz paketa, svakog meseca tokom prvih 12 meseci ugovorne obaveze. Ukoliko odabereš tarifu Omorika 3, na raspolaganju ti je neograničen internet saobraćaj, svakog meseca tokom prvih godinu dana ugovorne obaveze.

Pogodnosti ostvari do 31. avgusta u mts poslovnicama, pozivanjem broja 0800/100-100 ili na sajtu mts.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti