Nedalja je dan za sladoled

Nedalja je dan za sladoled

Autor: | 18/07/2021

0

Nedelja je dan za sladoled, na prvu pomisao rekli biste da je ovo rečenica svakog velikog ljubitelja dezerta i da vam otkrijemo tajnu, ne biste pogrešili. Ali, da li znate da se ovaj praznik na ushićenje mnogih slavi već punih 37 godina, kada je nekadašnji predsednik Amerike Ronald Regan, davne 1984. godine nedelju u trećoj nedelji jula, proglasio Svetskim Danom sladoleda i tako pridao veliki značaj poslastici za koju se veruje da datira još iz vremena Persijskog carstva 500 p.n.e.

Sladoled je bez sumnje najsavršeniji dezert koji smo imali prilike da probamo i ko to bolje zna nego kompanija Frikom čija ponuda je godinama unazad bogata očaravajućim ukusima. Bilo da ste ljubitelj korneta ili štapića, fan sendviča ili čašica pa čak i torti, Frikom je tu sa vama da proslavi još jednu godinu i nedelju Svetskog Dana sladoleda.

youtube printscreen

 
 

Potpuno zadovoljstvo u svakom zalogaju i neodoljive poslastice su nešto po čemu je Frikom postao omiljeni brend svih generacija. Uz njihove sladolede, ostvaruje se eksplozija dobro poznatih ukusa čija tajna se krije u jednostavnosti i uz kog se prave najlepše uspomene koje ćemo zauvek negovati – svako ima svog omiljenog prodavca sladoleda koga pamti iz detinjstva kada se vreme provodilo u parku sa drugarima, onog kog ste uvek posećivali na pauzi između časova ili onog koji je deo svake letnje šetnje Knez Mihailovom, a nikako ne bismo smeli da izostavimo i onog koji vam je pomogao da pridobijete srce neke voljene osobe na jedinstven način. I tu nije kraj jer danas, sve te čarobne uspomene koje mi nosimo sa sobom, prave nove generacije koji će isto tako jednog dana da se sećaju trenutaka koji su obeležili njihovo detinjstvo.

Prodavci su ponos Frikom porodice, oni su deo kulture koja godinama pravi uspomene i koja svakodnevno pokazuju one najvažnije vrednosti svakog čoveka i zbog toga, kompanija je odlučila da ove godine nagradi svoje ulične prodavce koji nam iz dana u dan iskazuju male znake pažnje i ljubavi i koji tiho, ali značajno ispisuju istoriju sladoleda.

Ko vama ume da ulepša dan i sa kim je sladoled uvek slađi?

Zahvalite mu se već danas i proslavite sa njim svetski dan sladoleda.

Hvala se ne podrazumeva, hvala odjekuje u malim znacima pažnje.

 

Srećan Dan sladoleda želi vam vaš Frikom!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti