Leto je pravo vreme za najbolje domaće hitove i BALKAN MYUSIC!

Leto je pravo vreme za najbolje domaće hitove i BALKAN MYUSIC!

15/07/2021

0

Izdavačka kuća „City Records“ prateći svetske trendove i potrebe publike kreirala je novu streaming platformu, Balkan Myusic koja je sa sobom donosi najbolju muziku sa ovih prostora i novitet kada su u pitanju platforme ovog tipa kod nas.

Balkan Myusic platforma nudi više od 10 000 najboljih domaćih hitova. I to je prednost ove platforme – da najbolje pesme različitih muzičkih žanrova Balkana imate na jednom mestu uz lako i jednostavno koriščenje. Bilo da želite da svoju omiljenu muziku slušate preko kompijutera, tableta ili mobilnog telefona, ova platforma vam to omogućava – bilo kada i bilo gde.

Promo

 

Aplikacija Balkan Myusic je laka za korišćenje i može se preuzeti na više načina. U zavisnosti od vašeg mobilnog uređaja koji posedujete, možete je preuzeti preko Google Play prodavnice (za Android korisnike), App prodavnice (za Apple korisnike) ili AppGallery prodavnice (za Huawei korisnike).  Ukoliko ste korisnik Telekoma Srbija, možete se registrovati preko usluge MTS Moj Nalog. Na sajtu mts.rs potrebno je izabrati opciju APLIKACIJE, pronaći Balkan Myusic i kliknuti na opciju AKTIVIRAJ USLUGU. Kada unesete svoje podatke, čeka vas užitak u najboljim pesmama Balkana - 30 dana potpuno besplatno. Nakon mesec dana besplatnog promo perioda za sve korisnike, mesečna naknada iznosi 399. dinara, odnosno  3,99 evra.

Nije važno koja vrsta muzike vas pokreće, jer Balkan Myusic u svojoj bazi od preko 10 000 pesama ima za svakoga ponešto. Izaberite na aplikaciji svoje omiljene muzičke žanrove, jer bilo da ste ljubitelj popa, folka, metala, soula ili fanka – Balkan Myusic je tu da na osnovu vaših afiniteta preporuči svoju najbolju muziku i korisnike učini maksimalno zadovoljnim. Ova platforma nije zaboravila ni najmlađe slušaoce, te u njenoj bogatoj bazi možete pronaći i progodne dečije pesme koje su namenjene najmlađim slušaocima. Očekuju vas najveće i najslušanije zvezde iz regiona, ali i Top 100, Top 50 i Top 20 miksevi vaših omiljenih hitova.

Neka ovo leto ne prođe bez vaše omiljene domaće muzike, jer uz simboličnu cenuaplikacije Balkan Myusica, imate bogatstvo žanrova na jednom mestu. Sve informacije o aplikaciji i o načinu prijave možete naći na portalu www.cityrecords.com ili na sajtu MTS-a mts.rs.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti