Quattro Light sa niskim glikemijskim indeksom za bezbrižno uživanje

Quattro Light sa niskim glikemijskim indeksom za bezbrižno uživanje

Autor: | 21/06/2021

0

Okupljanja, druženja, porodični ručkovi, večere, proslave - bez čega se ne može? Bez smeha, zagrljaja, razumevanja, ali i bez onih slatkih momenata koje delimo uz Quattro sladolede. 

Kompanija Frikom još jednom je pokazala da vodi računa o najvažnijim porodičnim vrednostima, kao i o svim potrošačima i njihovim specifičnim željama i potrebama sa novim Quattro Light proizvodom, koji je tu da popravi raspoloženje i omogući svima onima koji vode računa o ishrani, da to rade uživajući u neodoljivoj poslastici bogatoj raznovrsnim ukusima. 

Promo

 

Novi Quattro Light ima nizak glikemijski indeks, koji je važan za sve one koji žele ili moraju da vode računa o svojoj ishrani. Punoća ukusa obezbeđena je prirodno prisutnim šećerom bez dodate saharoze, a pored toga sadrži i smanjen procenat masti. Spora apsorpcija i postepeno povećavanje nivoa šećera u krvi prednosti su namirnica sa niskim glikemijskim indeksom, dok hrana koja sadrži veći nivo „slatkog indeksa“ prouzrokuje visok insulinski skok.  

Sladoled je dezert za sva godišnja doba, a Novi Quattro Light postaće vaša omiljena poslastica za bezbrižno uživanje, koji će vrlo brzo zauzeti mesto u vašim frižiderima, ali i srcima. Jer dom je tamo gde je Quattro!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti