Nove dimenzije čistoće i kvalitetnog pranja uz Gorenje

Nove dimenzije čistoće i kvalitetnog pranja uz Gorenje

14/06/2021

0

Današnjem potrošaču je kupovina mašine za pranje veša postala pravi izazov. Nekada su mašine bile vrlo jednostavne, a sada je pred vama čitav niz modela, karakteristika i funkcija. Međutim, kada ste u potrazi za idealnom mašinom za pranje veša, jedan ključni faktor igra glavnu ulogu pri kupovini, a to je - kvalitetno pranje veša. 


Idealan saveznik kada se radi o besprekorno čistom vešu, pronaći ćete u mašinama za pranje veša koje potpisuje kompanija Gorenje. Misleći na svoje korisnike, razvila je jedinstvene i inovativne tehnologije i stvorila odličnih pet modela mašina za pranje veša koji će vaš život učiniti jednostavnijim i čistijim. Prvenstveno zbog novog programa ExtraHygiene, koji koristi snagu pare i visoku temperaturu pranja i time uklanja čak 99,9 posto bakterija i grinja. Uz ovaj program, pored besprekorno čiste odeće, i vaša mašina će ostati duže čista, bez neprijatnih mirisa i bez mikroba, što dokazuju i klinička ispitivanja na Biotehničkom fakultetu u Ljubljani.  

Gorenje promo

 


U skladu sa filozofijom ovog brenda LifeSimplified, Gorenje WaveActive mašine nam pomažu da se pranje veša obavi na što jednostavniji, brži i lakši način. Ako je pranje koje dugo traje i vaš problem – WaveActive mašine rešavaju i to svojom naprednom Speed20 funkcijom koja pruža mogućnost brzog pranja odeće. Ukoliko vam je baš određeni komad odeće preko potreban, navedena opcija može odabrani veš da opere za samo 20 minuta i time vam uštedi i vreme i električnu energiju. 

Ali, tu nije kraj! WaveActive mašine za pranje veša opremljene su specijalnim bubnjem koji svojim posebnim talasastim i 3D rebrima sprečava oštećenje i najosetljivije tkanine i omogućava najnežnije pranje. 
Zaboravite na habanje, trenje i buku uz Inverter PowerDrive, izrazito snažan motor koji radi bez čekica, za koga vam Gorenje nudi čak 10 godina garancije. Ovaj spoj različitih inovativnih tehnologija donose nove dimenzije čistoće u vaš dom i funkcionalno i praktično. 

Gorenje promo

 

Odličnih pet WaveActive mašina za pranje veša imaju čitav spektar karakteristika koje će vas osvojiti već nakon prvog pranja. Uverite se zašto je WaveActive tehnologija vaš najbolji saveznik za dubinski opran i čist veš posetom najbližeg Gorenje Studija.        

I taman za kraj školske godine, odličnih pet možete pronaći po specijalnim cenama u periodu od 24.5. do 23.6.2021. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gorenje promo

Pročitajte još

Najnovije vesti