Galerija: Jedini šoping u gradu koji vam omogućava i da zaradite novac

Galerija: Jedini šoping u gradu koji vam omogućava i da zaradite novac

Autor: | 14/06/2022

0

Galerija do 13. juna nudi sjajno iznenađenje 

Galerija ‒ ceo svet na jednom mestu! U vreme kada su putovanja ograničena i nemamo baš mnogo prilike da pokazujemo pasoš dok prelazimo granice ovaj svet na dlanu u našem glavnom gradu sasvim je dovoljan. Što je još važnije, uklapa se u svačiji ukus zahvaljujući neverovatnoj ponudi – svega!


Najveći tržni centar u jugoistočnoj Evropi zaista je planeta za sebe. To će vam biti jasno čim zakoračite njegovim prostranim ulicama i trgovima. Zahvaljujući jedinstvenom konceptu, Galerija se već našla i u beogradskim turističkim brošurama. Potpuno nova dimenzija kupovine, po najsavremenijim svetskim standardima, izuzetna gastronomska ponuda sa specijalitetima sa svih meridijana, kvalitetna zabava, mnoštvo prijatnih mesta za predah, ekološki „momenti“, a sve to na savršenoj lokaciji, pored reke uz savsku Promenadu.

Promo Galerija Belgrade

 

Prošetali smo spektakularnom Galerijom, koja je – odmah da vam kažemo – toliko velika da vam jedan dan neće biti dovoljan da je dobro upoznate. I superiorna šoping i ultimativna gurmet destinacija, i Milano, i Menhetn, i Beograd, u najboljem izdanju, i „fine dining“ i „street food“, i večna mala crna haljina i trendi „oversize“ jakna, i holivudski blokbaster i evropski art film... I još mnogo toga. Mogli bismo da nabrajamo do ujutru, ali otkrivanje ovog impozantnog izazova i sređivanje utisaka ostavljamo vama.

Iako je, u arhitektonskom smislu, Galerija inspirisana duhom i ulicama Beograda, može da parira i poznatim svetskim tržnim centrima, kao što je, na primer, najveći šoping-mol u Las Vegasu, što nije čudno budući da ih je projektovao isti studio. Svojevrsni grad, u koji, poređenja radi, može komotno da stane čak šeststo košarkaških terena. Ovde možete da uživate u prvoj jutarnjoj kafi sa prijateljicama, naravno u pauzi tokom uvek uzbudljive avanture zvane šoping, porodičnom odlasku u jedini ovdašnji bioskop sa najsavremenijom IMAX tehnologijom, poslovnom ručku ili večeri uz najlepši pogled i najbolje koktele.

Promo Galerija Belgrade

 

Trenutno su otvorena vrata više od dvesta radnji sa širokom paletom brendova koji mogu da isprate svačiji modni ukus. Među njima je i „Zara“ sa konceptom kakav postoji samo u još nekoliko svetskih metropola, najveći „Fashion & Friends“, „Nike“, „Massimo Duti“... Ovo je i jedino mesto u našoj zemlji gde postoje butici „Hugo“ i „Patrizia Pepe“. 


Čak petina ukupnog prostora predviđena je za gastronomski doživljaj. Većina restorana i kafića ima pogled na reku, a ljubiteljima dobrog zalogaja, sigurni smo, nije nimalo lako da odluče da li da se odluče za Supreme Steak, W Sushi, Primaveru ili neki od preostalih dvadesetak restorana.

Pošto smo, posle obilaska Galerije i detaljnog „istraživanja“, shvatili da na jednom mestu možemo da pronađemo apsolutno sve što nam je potrebno, od odeće i hrane do opreme za dom, preporučujemo vam da uradite isto, što pre. Naime, ovih dana čeka vas veliko iznenađenje. Sve što treba da uradite je da aktivirate aplikaciju „Galerija Belgrade“. Ako do 13. juna potrošite 10.000 dinara ili više u toku jednog dana, dobićete e-vaučer u vrednosti od hiljadu dinara. Kada aktivirate aplikaciju, skenirajte sve račune koje ste skupili tokom dana, a bonus možete iskoristiti u nekoj radnji u Galeriji.

Promo Galerija Belgrade

 


Naravno, kupovina u ovom tržnom centru donosi velike benefite i van promotivnih aktivnosti. Kada skenirate račune, dobijate poene po principu „jedan dinar ‒ jedan bod“. Kada ovako sakupite najmanje 25.000 bodova, možete primeniti zamenu za vaučer za novu kupovinu u Galeriji. Što više bodova sakupite, brže prelazite iz bronzanog u srebrni, odnosno zlatni nivo, gde vas očekuju mesečne nagrade, pozivi za ekskluzivne dokaze i brojne druge pogodnosti.


Galerija ‒ svet za sebe. Bolji je teško i zamisliti.

Promo Galerija Belgrade

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti