Schweppes nagrade sa karakterom

Schweppes nagrade sa karakterom

13/05/2021

0

Ovog proleća uz prepoznatljiv penušavi ukus Schweppes-a, doživi luksuzna iskustva i prefinjene sitnice koje oduzimaju dah. Zahvaljujući svom elegantnom i kristalno čistom izgledu, kao i nežnom gorkom ukusu, Schweppes zahteva čvrst karakter. Da li ste spremni za reski ukus iskušenja?

Promo

 

Jedinstveni Schweppes trenuci očekuju te u nagradnoj igri Doživi Schweppes iskustvo i osvoji nagrade sa karakterom” koja traje do 29.05.2021. godine. Iskoristi mogućnost da osvojiš neku od preko 4500 Zlatnih nagrada ili neku od 3 Platinum nagrade.

Promo

 

Poseti stranicu www.schweppes.rs i registruj se, a zatim unesi kod sa nekog od promotivnih pakovanja i možda baš ti osvojiš neki od originalnih poklona iz kategorije Zlatnih nagrada. Pronađi promotivno pakovanje nekog od 5 prepoznatljivih Schweppes ukusa: Tonic Water, Bitter Lemon, Tangerine, Lemonade ili Orangeade i iskoristi kod ispod zatvarača na flašici ili otvarača limenke. MacBook Air računar, poklon vaučeri za kupovinu u BPM, Fashion Company, Diopta prodavnicama, kao i Jasmin parfimerijama, poklon vaučeri za SPA vikend, setovi za serviranje koktela i koktelskih čaša, su samo neke od Zlatnih nagrada koje možeš osvojiti. 

Promo

 

Svi uneti kodovi koji nisu dobitni u kategoriji Zlatnih nagrada, učestvuje u izvlačenju za 3 Platinum nagrade, 29.05.2021. godine u 23:59 časova. Doživi Schweppes trenutak, jer možda baš ti osvojiš neku od 3 Platinum nagrade koje zahtevaju čvrst karakter: dvodnevno luksuzno iskustvo za dve osobe - vožnja poršeom i noćenje u hotelu, nezaboravan doživljaj na vodi uz krstarenje gliserom po Dunavu i Savi za četiri osobe ili razgledanje Beograda iz helikoptera za dvoje.

Doživi nezaboravne Schweppes trenutke i stekni nova iskustva koja inspirišu i zahtevaju čvrst karakter. Više informacija o nagradnoj igri pronađi na web stranici www.schweppes.rs.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti