Zašto je Crna Gora idealna destinacija za letovanje?

Zašto je Crna Gora idealna destinacija za letovanje?

Autor: | 29/04/2021

6
Da državljani Srbije mogu ući u Crnu Goru bez PCR testa i potvrde o vakcinaciji, vest je koja nas je sve obradovala. Dragi ljudi, miris i ukus detinjstva, peščane plaže, srednjovjekovne tvrđave, planinska jezera, sela... Šta vam je najviše nedostajalo?  
 
Crnu Goru kao destinaciju nije potrebno posebno predstavljati. To je zemlja iz koje nosimo najlepše uspomene, gde se osećamo sigurno, slobodno i bezbrižno. Ukoliko je odavno niste posetili, prijatno ćete se iznenaditi. Sve što volite je tu, ali ima i noviteta. 
 
Pored svetskog brenda Nikki beach i Luštice bay, ovog ljeta možete posjetiti nove muzeje - kao što je kuća Ive Andrića u Herceg Novom, otkriti zanimljive pešačke staze – poput Staze zdravlja na Orenu ili Staze orhideja u barskom zaleđu, ali i uživati u raznim drugim sadržajima, poput posete Lipskoj pećini. Crna Gora je ove godine akcenat stavila na svoju fantastičnu prirodu i aktivni turizam, kao i na kulturu i neprevaziđen gastro ugođaj. 
Hajde da oživimo sećanja i iznova upoznamo zemlju koja budi posebnu emociju! Zašto je Crna Gora naša idealna destinacija za odmor?
 

Promo

 

 

Slobodno i sigurno putovanje
 
Osim što državljani Srbije mogu preći crnogorsku granicu bez PCR testa i potvrde o vakcinaciji, važno je napomenuti i to da je Svetski savet za turizam i putovanja dodelio Crnoj Gori međunarodnu oznaku “Safe Travels”, potvrdivši time da je reč o destinaciji koja je usvojila globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite. 
Pa, počnite da planirate svoje slobodno i sigurno putovanje!
 
Akcijske cene smeštaja
 
Prvi korak u planiranju letovanja je rezervacija smeštaja. Ukoliko vas brine budžet, imamo dobre vesti! Iz Crne Gore najavljuju snižene cene smeštaja, a neke akcije možete iskoristiti već u maju i prvoj polovini juna. 
Tivat grad prepoznat po luksuznim sadržajima i Porto Montenegru, četvoročlanoj porodici nudi letovanje već od 120 evra.
Nemate izgovora da ovog leta ne uživate u odmoru koji ste zaslužili. 
 
Sve je na dohvat ruke
 
Za one željne raznovrsnih avantura, Crna Gora ima prednost. Samo ovde možete doživeti planinu i more u jednom dahu ili, bolje rečeno, u jednom danu! Ako pažljivo isplanirate vreme, ova zemlja će vam ponuditi više nego što možete da zamislite. Dan koji počne kupanjem u moru, lako se može završiti na vrhu planine.
Mala, ali lepa i raznolika, Crna Gora je zemlja koja ne može da vam dosadi.
 
Uvek drugačija
 
Koliko god puta da ste je posetili, Crna Gora će vas uvek iznova oduševiti. 
Ako ste posetili Nacionalni park Durmitor i bajkovito Crno jezero, ne zaboravite da se u blizini nalazi još 17 veličanstvenih planinskih jezera. Splavarili ste Tarom, a da li ste probali Zip line na mostu Đurđevića Tara? Znate li da Stari Bar zovu „crnogorskom Pompejom“ i da je reč o jednom od najznačajnijih arheoloških nalazišta na Balkanu? Jeste li obišli sva ostrva, plaže i vidikovce Skadarskog jezera? Tu je i magična Piva – i reka i jezero i planina. 
Spremite se za uvek drugačiju avanturu!
 

Promo

 

 

To je Crna Gora
 
Crna Gora je prva ljubav u svetu letovanja. I kako to obično biva, ne zaboravlja se. Vreme je da stvorimo neke nove uspomene koje će se pamtiti celog života! 

 

Komentari (6)

Loading
Svetlana 23:17 04.05.2021
Odgovori

Ja sam sada u CG i priznajem da bas uzivam, no primecujem da su cene namirnica znacajnije skuplje nego u Srbiji. Sve ostalo je bas kako je i bilo.

Dušan 12:42 05.05.2021
Odgovori

Na moju žalost nemam para. Ranije sam odlazio i u Hrvatsku i u Crnu Goru, kasnije samo u Crnu Goru. Da imam para postubio bih isto. Naročito što ne trebaju ni idiotske vakcine, ni idiotski test, kao ni idiotske maske. Jednostavno odeš i uživaš!

Senka Vukovic 12:08 06.05.2021
Odgovori

Istina, zemlja mog detinjstva. U njoj sam se rodila, skolovala, postala punoljetna... Zemlja prepuna prirodnog bogatstva. Samo da mi vrate drzavljanstvo. Jako je bolan, los osecaj kad ides da obidjes roditelje, sad samo majku, brata, rodbinu... kucu u kojoj sam rodjena a carinik mi kaze #gospodjo, Vi ste strani drzavljanin#. Iskreno se nadam da ce nova vlast i to promeniti!

Miroljub Milosavljevic 16:13 06.05.2021
Odgovori

Zanima me sta je sa povratkom iz Crne Gore na Srpskoj granici. Slobodan prolaz u Crnoj Gori bez testa da li je isto i za povrazak u Srbiju bez testa za osobe koje se nisu vakcinisali.

Sale 10:45 15.05.2021
Odgovori

Posle palestinsko-izraelskog sukoba najbezbednije mesto za letovanje je Crna Gora,zasto rizikovati da te neki fundamentalista u nekoj arapskoj drzavi digne u vazduh zato ja u cars4rent iznajmljujem auto i dolazim sa porodicom na letovanje u Budvu.

miralem 16:07 18.05.2021
Odgovori

Crna Gora jes malena al je časna i poštena!Uvijek bilo i biće. I samo u Crnoj Gori svi restorani koji imaju i odeljka za pušače obavezno imaju ambilife ili neki drugi prečišćivač vazduha. To nijesam znao dok mi nisu rekli a ni u Cirihu to nije obavezno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti