Naglasite svoj modni stil uz trendy patike

Naglasite svoj modni stil uz trendy patike

Autor: | 07/04/2021

0

Ono bez čega ne možemo zamisliti svoju kolekciju obuće su svakako patike. Dobre i udobne patike su modni detalj koji bez razmišljanja možete nositi i uz farmerke i uz tri-četvrt pantalone, sa majicom ili nekim upečatljivim duksom. Ukombinujte ih sa cigaret pantalonama i majicom ili lepršavom haljinom i uživaćete u svakom lepom danu koji je pred nama. Nema dame koja neće pronaći za sebe one idealne trendy patike iz nove #SenoritaxDeichmann kolekcije.

Deichmann / Stefan Stojanov i Luka Bošković

 

Ako su vaš izbor patike bele boje onda se predlozi za vaš stajling samo nižu. Bilo da se odlučite za sportsku ili elegantniju varijantu odeće, patike bele boje sigurno će na pravi način upotpuniti vaš stil.

Deichmann / Stefan Stojanov i Luka Bošković

 

Udobne, praktične i jednostavne za kombinovanje, trendy patike su must have komad u svakom cipelarniku. U novoj kolekciji Milice Pavlović za Deichmann posebno se izdvajaju sve popularnije bele patike, ukrašene nežnim ili svetlucavim bojama. Za šik efekat smelo možete kombinovati i nesvakidašnje modele patika u srebrnim i zlatnim metalik tonovima. Tako ove patike postaju odličan izbor čak i za elegantnije kombinacije, uz mini suknje ili lepršave haljine.

Za kraj imamo jedan savet za tebe, kako bi tvoje patike i ceo autfit došli do izražaja, kada ih nosiš uz farmerke, obavezno podvrni nogavice do iznad članka za poseban šik efekat!

Deichmann / Stefan Stojanov i Luka Bošković

 

Celokupnu ponudu svih modela iz nove SenoritaxDeichmann kolekcije možete pogledati na LINK ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti