FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ I BREND DONESI NASTAVLJAJU DA USREĆUJU NAŠE NAJMLAĐE

FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ I BREND DONESI NASTAVLJAJU DA USREĆUJU NAŠE NAJMLAĐE

Autor: | 02/04/2021

0

Donesi još jedan vrtić u Srbiju, inicijativa Fondacije Novak Đoković i brenda Donesi, postigla je veliki uspeh.

Uz pomoć korisnika ove platforme za online naručivanje, za kratko vreme prikupljen je novac koji će znatno doprineti izgradnji vrtića u selu Vajska. Narednih meseci, putem Donesi aplikacije i sajta korisnici će moći da doniraju sredstva koja će Fondacija Novak Đoković koristiti za rekonstrukciju zgrade osnovne škole u selu Drajinac, opština Svrljig, kako bi bio otvoren vrtić za decu iz ovog i okolnih mesta.

Svako drugo dete u Srbiji nema mogućnosti da pohađa predškolsko obrazovanje, a upravo odnos prema detetu u ovom periodu igra ključnu ulogu u ostvarivanju njegovog potencijala. Vodeći se time, Fondacija Novak Đoković, godinama unazad otvara vrtiće u kojima se podučava po modernim programima kako bi naši mališani mogli da otkriju i ostvare svoje snove. Prepoznajući važnost ovakvog ulaganja, Donesi se krajem prošle godine priključio akciji prikupljanja sredstava za otvaranje vrtića u selu Vajska. Taj cilj je ispunjen, a prikupljanje novca biće nastavljeno za rekonstrukciju zgrade osnovne škole u mestu Drajinac, u cilju otvaranja vrtićke grupe. 

“Pre svega, želim da se zahvalim našim korisnicima na velikom odzivu prilikom prikupljanja novca za otvaranje vrtića u selu Vajska. Od ovog meseca imamo novi cilj i verujem da možemo dati veliki doprinos projektu koji Fondacija sprovodi u Drajincu”, istakao je Srđan Stanković, Generalni direktor Donesi za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Donesi

 

Kako biste se uključili u kampanju #donesiradost, sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom plaćanja svoje narudžbine na Donesi aplikaciji ili sajtu odaberete online plaćanje karticom, kliknete na dugme Želim da učestvujem u kampanji Donesi još jedan vrtić u Srbiju i odaberete iznos svoje donacije. Novac koji donirate za kampanju biće prosleđen Fondaciji Novak Đoković kao korisniku sredstava potrebnih za otvaranje vrtića u selu Vajska.

Nacionalna direktorka Fondacije Novak Đoković, Maja Kremić, istakla je da je izuzetno ponosna na ovu saradnju.“Do naših uspeha smo došli uz veliku podršku partnera koji prepoznaju značaj ulaganja u rani razvoj. Drago nam je da je među njima i brend Donesi. Njihova želja da nam se pridruže u inicijativi otvaranja vrtića u selu Vajska, a sada i Drajinac, je pravi primer korporativne društvene odgovornosti koji se nadamo da će sve više kompanija i brendova u Srbiji slediti”, istakla je Kremić.  

Svaka donacija, bez obzira na iznos, može značajno da doprinese kreiranju modernog prostora u kom će deca sa lakoćom učiti i provoditi nezaboravne trenutke sa drugarima. Primera radi, donacijom od samo 100 RSD, učestvujete u kupovini drvenih boja i flomastera. Donacijom od 500 RSD obezbeđujete knjige i slikovnice, dok za iznos od 1000 RSD, mališanima iz sela Drajinac omogućavate igračke, mozgalice, edukativne igre pamćenja i ostale igračke za finu motoriku koje su veoma važne za njihov razvoj i srećno odrastanje. Udruženim snagama možemo mnogo više, a ima li šta lepše od dečije radosti?  

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin