Nova kolekcija obuće inspirisana stilom Milice Pavlović

Nova kolekcija obuće inspirisana stilom Milice Pavlović

Autor: | 23/03/2021

0

Deichmann i popularna Senorita nastavljaju uspešnu saradnju

 

Beograd, 16. mart 2021. – Glamurozna Milica Pavlović i Deichmann ne prestaju da iznenađuju sve ljubitelje sjajnih trendova ni ove modne sezone i predstavljaju novu kolekciju obuće za proleće/leto 2021. godine pod proslavljenim nazivom #SenoritaxDeichmann.

Nakon već tri uspešne zajedničke kolekcije, zanosna pevačica Milica Pavlović nastavila je saradnju sa evropskim maloprodajnim lancem obuće Deichmann na kampanji za proleće/leto 2021. Nova kolekcija Milice Pavlović za Deichmann otkriva najaktuelnije modne trendove u svetu obuće, a atraktivni modeli koji je čine ne ostavljaju nikog ravnodušnim. Modeli iz kolekcije nosiće se u gotovo svim prilikama, usled velikog i raznolikog izbora koji će zadovoljiti najrazličitije modne stilove savremene žene. U kolekciji se izdvajaju tri kategorije obuće: trendy patike, glamurozne sandale i elegantne salonke.

Stefan Stojanov i Luka Bošković

 

Trendy patike iz nove #SenoritaxDeichmann kolekciji dolaze u fenomenalnim dezenima. Dominira nezamenjiva i sve popularnija bela boja, koja dozvoljava bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Svetli tonovi i pastelne boje koje ih krase se u potpunosti uklapaju sa lepim vremenom pred nama, a a za smelije dame tu su i upečatljivi modeli patika u metalik dezenima. Zahvaljujući njihovom modernom dizajnu, patike iz kolekcije mogu se nositi uz sportske i casual outfite ali i uz lepršave letnje haljinice i elegantnije odevne komade.

Glamurozni scenski stil Senorite inspirisao je sandale iz kolekcije, koje naglašavaju ženstvenost i pružaju poseban efekat celokupnom outfitu. Izdvajaju se nežni nude tonovi, vanvremenske potpetice u crnoj boji, srebrne i zlatne nijanse, kao i efektne šljokice. U kategoriji glamurozne sandale možete se opredeliti za vrtoglavo visoku tanku potpeticu ili sve moderniju blok petu.

Stefan Stojanov i Luka Bošković

 

Elegantne salonke nikada ne napuštaju modnu scenu i obavezan su komad obuće u svakom cipelarniku. Bilo da preferirate visoku ili nižu štiklu, salonke iz #SenoritaxDeichmann kolekcije ističu figuru i obezbeđuju dozu elegancije. Pored klasičnih modela salonki, koje dolaze u najrazličitijum bojama i dezenima, tu su i slingback modeli, koji su sve prisutniji na listi trendova.

“Za mene moda predstavlja način na koji vizuelno mogu da izrazim svoj karakter i ličnost, a cipele su mi oduvek omiljeni modni komad, koji akcentuje celu priču i ima moć da transformiše outfit. Zbog toga sam ponosna na saradnju sa kompanijom Deichmann, ovo je četvrta kolekcija obuće koja nosi moj potpis i uverena sam da će, kao i prethodne, osvojiti srca svih devojaka koje sa mnom dele ljubav prema cipelama, “ rekla je Milica Pavlović.

 

Novu kolekciju možete pronaći u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji. Takođe možete da je pogledate i na www.deichmann.com.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti