Novi broj Bukmarkera kao poklon uz svaku porudžbinu! Besplatna isporuka i veći količinski popust do 21. marta

Novi broj Bukmarkera kao poklon uz svaku porudžbinu! Besplatna isporuka i veći količinski popust do 21. marta

18/03/2021

0

Dragi čitaoci, stigao je peti broj časopisa Bukmarker. Uz mnoštvo zanimljivosti iz sveta književnosti, očekuju vas i sjajni intervjui, i to sa jednim od najvažnijih pisaca iz oblasti naučne fantastike Liju Cisinom i dobitnikom Vitalove nagrade Enesom Halilovićem.

U fokusu je slavni pisac krimi romana Ju Nesbe. On obeležava 61. rođendan 29. marta, a Laguna tim povodom organizuje Nedelju knjiga Jua Nesbea, ali i izuzetno zanimljiv nagradni konkurs „Tragom zločina“.

Mart je mesec u kome se obeležava Dan žena, pa smo temu broja posvetili ženskom stvaralaštvu od kraja XIX veka do danas, na šta nas je inspirisala i zbirka pripovedaka srpskih književnica prve polovine XX veka „Nemiri između četiri zida“.

Promo

 

 

Laguna i Delfi knjižare su se pobrinuli da u narednom periodu ne budete uskraćeni za knjige koje želite da čitate. Do nedelje 21. marta sve što poručite preko sajta laguna.rs i delfi.rs besplatno stiže na vašu adresu na teritoriji Republike Srbije u najkraćem roku – bez obzira na iznos!

Takođe vas očekuje količinski popust od čak 15% na tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune na sajtu laguna.rs i 15% količinskog popusta na sajtu delfi.rs za tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune, drugih izdavača i knjige na stranim jezicima.

Ovo je odlična prilika da među prvima pročitate novi roman Mone Kasten „Novo poverenje“, toplu ljubavnu priču u kojoj je Ona odustala od ljubavi, ali On ne odustaje od nje ili ako ste ljubitelj trilera, odličan roman Karin Sloter „Postanje“. Obradujte mališane maštovitom slikovnicom „Žirafe ne znaju da plešu“ ili „Narodnim pričama i umotvorinama za decu“.

Promo

 

 

Od domaćih autora ne propustite novi roman Bojana Ljubenovića „Da je bolje, ne bi valjalo“ ili knjigu Vuka Draškovića „Aleksandar od Jugoslavije“, po kojoj je snimljena istoimena serija. Više od 4.000 naslova na sajtu laguna.rs i preko 100.000 knjiga Lagune, drugih izdavača i ostalih artikala na sajtu delfi.rs, a sve besplatno stiže do vas do 21. marta.

 

Uz knjige stiže i novi broj časopisa Bukmarker!

Laguna i Delfi knjižare su uvek tu za vas!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti