Obuća koja će obeležiti modnu sezonu pred nama

Obuća koja će obeležiti modnu sezonu pred nama

Autor: | 15/03/2021

0

Otkrij modele iz nove #SenoritaxDeichmann kolekcije

Šta je to što svaka žena želi od obuće dok sa prvim sunčanim danima ponovo vadi svoju prolećnu garderobu? Udobno, ali i šik. Upadljivo, ali istovremeno i jednostavno. Sve to možete da pronađete u najnovijoj SenoritaxDeichmann kolekciji, koja nosi potpis Milice Pavlović, poznate po brojnim muzičkim hitovima, ali i fenomenalnom modnom stilu.

Deichmann

 

Trendovi dolaze, prolaze, menjaju se, ali elegantne salonke su tu da ostanu. Možda su ih dizajneri, godinama unazad malo modifikovali, dodajući određene boje, dezene i detalje, ali najvećim delom one nastavljaju tradiciju, a žene ih i dalje žele. Bilo da su crne, nude, sa šljokicama ili u metalik boji, salonke su neprevaziđene i kao takve izbor svih dama. U kolekciji Milice Pavlović za Deichmann ovaj vanvremenski model obuće ima jedinsven i uvek aktuelan dizajn, uz veliki izbor boja, upečatljivih detalja, zanimljivih oblika, od klasičnih do slingback modela.

Deichmann

 

Ukoliko želiš da postigneš casual look, uz mogućnost kombinovanja sa haljinom, suknjom, pantalonama ili farmerkama, onda su trandy patike iz #SenoritaxDeichmann kolekcije pravi izbor za tebe. Senorita zna da u patikama može da zablista i danju i noću. Trandy patike svetlih nijansi ili one u metalik tonovima, prikladne su i za dnevna i za noćna izdanja, a pružaju sjajan modni efekat uz neverovatnu udobnost .

Deichmann

 

Sa toplijim, prolećnim danima počinje i sezona sandala, kojoj se uvek radujemo. Modeli glamuroznih sandala iz nove kolekcije Milice Pavlović za Deichmann odgovara nizu stilova, od ležernog do elegantnog. Možete se opredeliti za visoku tanku štiklu ili blok petu, za nežne roze tonove ili svetlucave šljokice, ali u svakom slučaju unećete dozu glamura u celokupan izgled. Oni koji vole da kombinuju jednostavnije odevne komade sa obućom koja će “razbiti monotoniju”, u kolekciji mogu pronaći sandale u srebrnoj i zlatnoj boji ili sa animal printom koji je će transformisati svaki outfit.

Deichmann

 

Novu kolekciju sa potpisom Milice Pavlović možete pronaći u svim DEICHMANN prodavnicama u Srbiji. Takođe možete da je pogledate i na www.deichmann.com.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti