„Ja Volim Štark“ prodavnice se priključuju akciji Beogradske filharmonije „Muzika svuda“

„Ja Volim Štark“ prodavnice se priključuju akciji Beogradske filharmonije „Muzika svuda“

Autor: | 08/03/2021

0

„Ja Volim Štark“ prodavnice se priključuju akciji Beogradske filharmonije „Muzika svuda“, tako što će posetioci „Ja Volim Štark“ prodavnica na svim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu od 8. marta do kraja aprila imati priliku da slušaju repertoar Beogradske filharmonije.

Ovom akcijom, „Ja Volim Štark“ želi da svojim vernim potrošačima, napravi još prijatniju atmosferu u  prodavnicama tako da, dok kupuju omiljene proizvode, uživaju uz zvuke Betovena, Mocarta i mnogih drugih kompozitora u izvođenju Beogradske filharmonije. Imajući u vidu aktuelnu situaciju, Filharmonija je celokupnu sezonu izmestila i van koncertne dvorane. Zbog ograničenog broja publike koji može da je sluša u sali, Beogradska filharmonija snima svoje nastupe i taj repertoar može da se čuje svugde gde je publici lako dostupan, a sada i u Ja Volim Štark prodavnicama.

Uz prve dane proleća posetite „Ja Volim Štark“ prodavnice i proverite da li Bananica i Smoki imaju lepši ukus uz klasičnu muziku. #muzikasvuda #javolimstark

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin