Zašto ne bi trebalo da izađete iz kuće bez prve jutarnje kafe

Zašto ne bi trebalo da izađete iz kuće bez prve jutarnje kafe

25/02/2021

0

Pozitivan stav je kao savršena šoljica kafe – ne počinjite dan bez njega! Sigurni smo da je svakom od vas poznat onaj osećaj buđenja sa željom da odspavate još malo, makar 5 minuta duže. Ipak, pred vratima vas čeka novi dan, pun različitih izazova, zato - osmeh na lice i započnite ga sa elanom! Zatvorite oči na kratko, udahnite duboko i pomislite na šoljicu omiljene kafe, na onu neodoljivom aromu i pun ukus, koji osećate u svakom gutljaju. Baš ta šoljica vašeg nezamenljivog napitka, pružiće neophodnu dozu energije i motivacije svakog novog jutra. Prigrlite je kao najboljeg saveznika koji će vas brzo razdrmati i pokrenuti.

Da li znate da su ti prvi jutarnji minuti od neprocenjive važnosti za dobar kvalitet ostatka dana? Jer koliko ste samo puta čuli nekoga da kaže ili koliko je puta i vama prošlo kroz glavu, da dan nije najbolji jer ste ustali „na levu nogu“? Nijedna odevna kombinacija vam nije dovoljno dobra, gužva je u saobraćaju, nervirate se jer kasnite – ima tu još mnogo stvari oko kojih biste mogli negodovati. Ipak, često stvari nisu toliko loše kako se ponekad čine. Opustite se i naoružajte pozitivnom energijom, i verujte da će se vaša perspektiva gledanja na sve izazove u potpunosti promeniti.

Grand kafa promo

 

 

Ako ste u gužvi, zastanite na trenutak i pozovite neku dragu osobu, kojoj će vaš poziv izmamiti široki osmeh. Recite prijateljima da ih čekate na vašem zajedničkom mestu nakon posla. Odvojite vreme za ono što je zaista važno u svakom danu - kao što uvek odvojite vreme za tu jutarnju šoljicu sveže mlevene Grand kafe koju pijete u miru, onako kako najviše volite i kako se najbolje opuštate. Kada je skuvate i čitav vaš dom zamiriše, za trenutak kao da sve magično zastane, zar ne? Već pri prvom gutljaju osetićete zahvalnost za te trenutke uživanja u savršenoj harmoniji zavodljivog mirisa i ukusa, koji obuzima sva vaša čula.

Nakon što vas je šoljica kafe razbudila i nakon što ste se napunili pozitivnom energijom, razbistrili i organizovali svoje misli, biće vam mnogo lakše da zakoračite u dan. Razbuđeni, nakon kafe, odvojite bar još 15 minuta za aktivnosti koje će vas dodatno učiniti spremnijim za hvatanje u koštac sa dnevnim obavezama. Uradite nekoliko vežbica istezanja, istuširajte se ili uzmite još nekoliko gutljaja kafe - i spremni i raspoloženi zakoračite u dan.

Sa takvim stavom, ne sumnjamo da ćete biti pobednici u svakom svom danu i izvući ono najbolje iz njega. Kontinuitet je izuzetno važan, zato pažljivo birajte svoje rituale, kako biste na pravi način započeli svoja jutra. Buđenje, džezva na ringlu, osmeh na lice i svaki dan će sigurno biti dobar!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Grand kafa promo

Pročitajte još