Avon vraća ženama veru u obećanja i motiviše ih da uvek budu najbolja verzija sebe!

Avon vraća ženama veru u obećanja i motiviše ih da uvek budu najbolja verzija sebe!

Autor: | 25/01/2017

0
True kozmetička torbica i Speed Dry lak za nokte

 

Nekada je uprkos najboljoj nameri teško ispuniti sve što zamislimo i obećamo sebi i drugima, što nas čini nepoverljivim i prema tuđoj reči. Ipak, nema ničeg lepšeg od ispunjenog obećanja i osećaja zadovoljstva i poverenja koje ono budi u nama.

Kako bi vratio ženama veru u obećanja i motivisao ih da uvek budu najbolja verzija sebe, Avon je lansirao True liniju proizvoda. Namenjena ženama koje traže proverene beauty saveznike koji će im pomoći da istaknu prirodnu lepotu, True je linija proizvoda koja ispunjava obećanja i sadrži sve što je potrebno za postizanje negovanog i sofisticiranog izgleda. Sastav True proizvoda je proveren, pružajući kvalitet kojem može da se veruje i celodnevnu postojanost.

True Colour Supreme hranljivi ruž, za usne za 499 dinara

Koristeći True Colour Supreme hranljivi ruž, pružićete svojim usnama ujednačenu i bogatu boju, negu i dubinsku hidrataciju koja traje 24h. Zahvaljujući arganovom i kokosovom ulju i vitaminu E, koji su sastavni deo True Colour Supreme Length maskare, vaše trepavice će biti nahranjene, bez grudvica i razmazivanja, dok će vaši omiljeni saveznici za besprekoran ten biti True Colour tečni puderi. Kao osnova negovanog izgleda, pomoći će vam da prekrijete sve nesavršenosti i istaknete prirodnu lepotu lica.

True Colour Supreme Length negujuća maskara 649 dinara

Ne propustite priliku da se uverite u to da True proizvodi zaista ispunjavaju obećanja i otkrijte zašto je Avon brend broj 1 u kategoriji proizvoda za šminkanje u Srbiji*. Saznajte više u Avon brošuri koja važi od 19. januara do 8. februara, kao i na sajtu www.avon.rs.

Ukoliko iz brošure poručite True proizvode u iznosu od 1399 dinara, poput ruža, maskare i tečnog pudera (ukupno 1517 dinara), za samo 199 dinara možete dobiti elegantnu kozmetičku torbicu i Speed Dry+ lak za nokte.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: Avon PR