Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 05/06/2017

0

Kao što ste već navikli Hello! vam i danas poklanja nešto vredno i vrlo zanimljivo, pogledajte šta smo ovoga puta pripremili, jer možda ste baš vi ti koji ćete osvojiti ovaj luksuzni poklon!

Osvojite jedan FRESH CAVIAR luksuzni set
FRESH CAVIAR- tretman svežim ćelijama kavijara

Ovaj tretman jednostavno prija svima! FRESH CAVIAR tretman koristi sve kvalitete kavijara u borbi protiv prevremenog starenja. Tretman je VISOKO HRANLJIV  sa REGENERATIVNIM POTENCIJALOM  koji pomaže stimulaciju  ćelijskog metabolizma u dubini, pružajući esencijalne nutritijente za mladalački izgled kože.Ekstrakt svežeg kavijara predstavlja apsolutno savršenstvo. Za sve žene koje traže samo najbolje, od esencijalnog je značaja u ANTI AGE paketu tretmana.

Ćelije svežeg kavijara karakteristične su po svom izuzetno hranljivom sadržaju punom proteina, obiluju peptidima, amino kiselinama i kompatibilne su i sa najosetljivijim tipovima kože.

Svi proizvodi sadrže prirodni bakteriostat na biljnoj bazi, koji se bori protiv razvoja bakterija, buđi, a samim tim čuva integritet formule.

Luksuzan set proizvoda sadrži neophodne čistače, kako bi uklonili ostatke šminke I sve nečistoće na licu, vratu I dekolteu, kako bi time pripremili kožu za pravo bogatstvo I luksuz, njegovo veličanstvo-kavijar kremu.

Ulje sa zlatnim česticama čisti kožu i izbeljuje ten. Hrani  je i hidrira, čineći je mekom. Dazzling vodica osvežava, pročišćava I istovremeno hrani i regeneriše.

Lifting krema je obogaćena hidrantnim I anti-ejdž  sastojcima, obnavlja vlažnost suve, dehidrirane kože i briše tragove umora i starenja. Čini kožu glatkom i blistavom.

Ukoliko želite da osvojite FRESH CAVIAR set, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR