Kraj leta ne znači i kraj zabave: "Back to school" vikend u SC Stadion!

Kraj leta ne znači i kraj zabave: "Back to school" vikend u SC Stadion!

17/08/2017

0

Povratak u školske klupe uz bogat zabavno-edukativan program

Još jedno leto je iza nas, ali kraj leta ne znači i kraj zabave. Stadion Shopping Centar, u saradnji sa magazinom Hej! pripremio je bogat program, 26. i 27. avgusta uz fantastične popuste vaših omiljenih brendova.

Dok većina mašta o sledećem odmoru na nekoj zanimljivoj destinaciji, kraj avgusta nas podseća na povratak u školske klupe i dane u kojima ćemo bezbrižan period raspusta i odmora privesti kraju i zameniti ih svakodnevnim školskim aktivnostima. Pre povratka u školu potrebno je obaviti sve neophodne pripreme, kako bi spremni dočekali prvo školsko zvonce.

Kraj leta ne znači i kraj zabave zato je SC Stadion rešio da obeleži završetak leta uz fantastičan program koji će trajati dva dana. Posetioce očekuje niz aktivnosti, edukacija i zabave za celu porodicu,a fantastičnu priliku da obnove svoje garderobere pred početak jesenje sezone imaće svi koji budu posetili SC Stadion 26. i 27. Avgusta. Opremite sebe i decu za predstojeću školsku godinu, častite se sjajnim šopingom i priuštite sebi i svojim mališanima nezaboravnu zabavu.

Vidimo se u Stadion Shopping Centru!

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Promo
Tagovi: škola tc stadion

Pročitajte još

Najnovije vesti