Progresiv+ pogodnosti prenosa plate u Telenor banku

Progresiv+ pogodnosti prenosa plate u Telenor banku

Autor: | 01/09/2017

0

Telenor banka uvodi nove Progresiv+ pogodnosti, namenjene korisnicima koji se odluče da prenesu svoju platu na račun u banci.

Uz šestomesečnu garanciju kvaliteta, svi budući korisnici Progresiv+ pogodnosti moći će da podižu novac na bankomatima svih banaka u zemlji bez provizije, imaće najbolji menjački kurs na bankarskom tržištu i obavljaće transakcije bez naknade.

-Uz već prepoznatljivu fleksibilnost pri upravljanju ličnim finansijama, uvođenjem Progresiv+ pogodnosti sa prenosom plate, nastojimo da postanemo prvi izbor korisnika među domaćim bankama. Kao i u svemu što radimo, ove pogodnosti su skrojene prema potrebama i očekivanjima korisnika, izjavio je Miloš Polovina, član Izvršnog odbora Telenor banke

Uz to, za sve nove zahteve za prenos plate u Telenor banku, Progresiv+ omogućuje povoljniju kamatu na gotovinski i kredit za refinansiranje, kao i na dozvoljeno prekoračenje. Za korisnike koji se odluče za Progresiv + uz prenos plate u Telenor banku, na raspologanju je i besplatno UNIQA međunarodno putno osiguranje uz aktivnu kreditnu karticu, koje će važiti i za članove uže porodice.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Telenor

Najnovije vesti