Osvojite Avon Eve Duet – jedinstveni miris za različita raspoloženja

Osvojite Avon Eve Duet – jedinstveni miris za različita raspoloženja

Autor: | 28/09/2017

0

Osvojite tri Avon parfema koji će biti baš po meri vašeg raspoloženja!

Svaka žena je posebna. Ona nije samo majka, sestra, supruga, drugarica, samo poslovna žena. Nju čini više životnih uloga i zato je tako jedinstvena!

Koristeći iskustvo od čak 130 godina u parfemskoj industriji, Avon je lansirao Eve Duet, prvi parfemski duo. Od penušavog i živog floralno voćnog mirisa do zadivljujuće senzualno cvetnog, Eve Duet će vas povesti u kraljevstvo različitih mirisnih nota, oslobađajući sve promenljive aspekte ženske ličnosti.

Poznata po svojoj mogućnosti jednostavnog transformisanja kroz različite uloge,talentovana i harizmatična holivudska glumica Eva Mendez bila je savršen izbor za zaštitno lice novog Avon parfema. Glumica, majka dvoje dece, dizajnerka i preduzetnica, idealan je predstavnik savremene žene, a time i jedinstvenog Eve Duet-a, koga čine dva jedinstvena mirisa u savršenoj harmoniji.

- Pravo je zadovoljstvo raditi sa kompanijom koja toliko godina poštuje i razume žene. Volim da budem kreativna i eksperimentišem sa modom i šminkom, i zato je mogućnost da se slobodno izrazim i proslavim svoju individualnost kroz miris veoma zabavna. Moje raspoloženje se menja u toku jednog dana, verujem da je tako kod svake žene i zato je Eve Duet pravi izbor jer ima snagu da to i pokaže - izjavila je Eva Mendez.

Obe strane Eve Duet parfema su izuzetno dugotrajne, deleći istu osnovu – egzotični cvet amazonskog lokvanja koji cveta samo tri dana godišnje. Mirisi boja cveta se transformišu od ujutru do uveče, što je inspirisalo nastanak ovog parfema i omogućilo mu da savršeno prati promenljive aspekte ženske ličnosti.

Izaberite senzualnu ili blistavu stranu parfema, ili ih pomešajte i napravite jedinstveni miris koji će biti baš po meri vašeg trenutnog raspoloženja. Senzualna, ljubičasta, strana predstavlja zavodljivu mešavinu divlje šljive, crvenog bibera, jasmina i pačulija koja će učiniti da se osećate neodoljivo, dok blistava, zlatna, odiše radošću zahvaljujući laganim notama klementine, pupoljka jabuke, božura i svetlog drveta.

Više ne morate da brinete u kom ćete se raspoloženju probuditi, jer Eve Duet ima moć da vas isprati u svakodnevnim izazovima i motiviše da plenite energijom koja je za vas karakteristična.

 

Ukoliko želite da osvojite Avon Eve Duet parfemski duo, savršen za sva lica žene, napišite nam komentar ili kratku priču i recite nam koji je to vaš alter ego koji želite da oslobodite? Da li vam je važno da vaš parfem samo dobro miriše ili da vas ljudi prepoznaju po njemu, šta želite da poručite njime?

Vaš odgovor ostavite na našoj Fejsbuk stranici, a tri najzanimljivija nagradićemo Avon Eve Duet parfemima.

Novi miris dostupan vam je po ceni od 1990 dinara u Avon brošuri koja važi od 28. septembra do 18. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs.

Hellomagazin.rs Promo/Avon
Tagovi: Avon eva mendez