Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 30/10/2017

0

I ovog ponedeljka smo samo za vas spremili vredne, ali i vrlo korisne poklone, za sve one koji vode računa o izgledu, a prvenstveno o svojoj kosi.

Prvi znaci difuznog opadanja kose koje zahvata celokupnu površinu glave su povećan gubitak dlake, tanja i manje otporna kosa. Uz fiziološke znakove starenja kao što su ređi, manji i slabije aktivni folikuli dlake, za difuzno opadanje kose najčešće su odgovorni i spoljašnji nepovoljni činioci.

Osvojite dva Dercos poklona!

Dercos Densi Solutions: kompletna linija za obnovu jačine, debljine i gustine kose

Sve to finalno utiče na ukupni gubitak mase kose koju čine otpornost, debljina i broj dlaka. Vichy Dercos, dermokozmetički ekspertski brend za zdrav izgled i lepotu kose, ove godine razvio je novu liniju Densi Solutions za povećanje mase kose, koju čine tri proizvoda: DENSI SOLUTIONS koncentrovana nega za tanku i retku kosu za povećanje gustine kose, DENSI SOLUTIONS šampon i DENSI SOLUTIONS balzam za tanku i slabu kosu pod čijim dejstvom kosa postaje mekša i vidljivo deblja.

DERCOS INOVACIJA ZA POVEĆANJE MASE KOSE

DENSI SOLUTIONS KONCENTROVANA NEGA ZA TANKU I RETKU KOSU

Zvezda ove linije je Vichy-jev prvi losion za teme glave sa antioksidansom resveratrolom i patentiranim aktivnim sastojkom Stemoxydinom koji deluje intenzivno na teme glave, povećava broj dlaka i obnavlja masu kose. Ova koncentrovana nega svakim nanošenjem intenzivno deluje na koren dlake za vidljivo jaču kosu koja izgleda gušće. Pruža trenutni efekat hlađenja za podsticanje mikrocirkulacije. Prijatnog je mirisa i sadrži polimere za oblikovanje koji kosi daju volumen od korena.

Upotreba: Poprskati sprej na deo po deo temena glave kod korena kose, nanoseći pet pritisaka proizvoda na celo teme glave. Zatim, vrhovima prstiju umasirati u teme glave kako bi se proizvod upio. Proizvod nije potrebno ispirati. Bez parabena, bez silikona, bez boja. Tečna tekstura proizvoda omogućava lakšu raspodelu po korenu kose. Njegova tekstura se brzo upija i ne ostavlja masni trag ili lepljive ostatke. Prisutnost agensa za oblikovanje, vlaknu kose obezbeđuje izdržljivost i povećava volumen kose već od samog korena.

DENSI SOLUTIONS ŠAMPON ZA TANKU I SLABU KOSU

Šampon deluje od temena glave i uklanja nečistoće, dok istovremeno revitalizuje kosu celom dužinom. Kosi vraća jačinu, debljinu i zdrav izgled. Sadrži aktivne sastojke ramnozu, vitamin E i Filloxane.

  • RAMNOZA pomaže u poboljšanju kvaliteta temena glave za jaču i otporniju kosu.
  • VITAMIN E štiti od spoljašnjih uticaja koji mogu da deluju na rast i kvalitet kose.
  • FILLOXANE ojačava kosu iznutra kako bi bila čvršča i deblja.

Upotreba: Naneti šampon na koren mokre kose. Nežno umasirati i isprati. Pruža trenutni EFEKAT HLAĐENJA, koji služi za podsticanje mikrocirkulacije.

DENSI SOLUTIONS BALZAM ZA TANKU I SLABU KOSU

Kosa je mekša i vidljivo deblja. Balzam sadrži ramnozu, Vitamin E i ceramid.

  • RAMNOZA pomaže u poboljšanju kvaliteta temena glave za jaču i otporniju kosu.
  • VITAMIN E štiti od spoljašnjih uticaja koji mogu da deluju na rast i kvalitet kose.
  • CERAMID jača koheziju ljuski kutikule dlake i vlaknu kose vraća mekoću, glatkoću i snagu.
  • Ovaj balzam deluje od temena glave koje hidrira, a njegovo delovanje na vlakno kose podrazumeva obnavljanje posle koga je kosa jača, deblja i zdravijeg izgleda. Vidljiva efikasnost: deblja i jača kosa. Bez parabena, silikona i boja.

Upotreba: Naneti na teme glave i umasirati. Ostaviti da deluje jedan minut, pa potom isprati. U slučaju kontakta s očima, odmah temeljno isprati.

Ukoliko želite da osvojite Dercos poklon,

ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

 

hellomagazin.rs Vichy/promo

Najnovije vesti