Kada običan doručak postane fruštuk

Kada običan doručak postane fruštuk

Autor: | 06/11/2017

0


Verujemo da vam se bar nekoliko puta desilo da se ujutru kasno probudite, da nemate vremena za doručak ili prvu jutarnju kafu. Situacija u kojoj užurbano pripremajući mališane za vrtić ili školu, potpuno zaboravite na doručak, poznata je gotovo svakom roditelju... Ali, ima i onih koji bez obzira na to što je prvi jutarnji obrok najvažniji, ipak mogu bez njega.

U nameri da klasičan doručak obogati, ove jeseni novosadska Neoplanta pokrenula je originalno fruštukovanje. Znamo da su Vojvođani specifični po svom ritmu, po tome što znaju da "uspore2 i uživaju u pravim vrednostima. Upravo tu leži ideja vodilja fruštuka i fruštukovanja - vreme je da malo zastanemo i prepustimo se uživanju u kvalitetnim jutarnjim zalogajima koje delimo sa nama dragim osobama. Fruštuk jeste doručak, ali na vojvođanski način, uživanje u svakom ukusnom zalogaju, ali natenane, bez žurbe. To je više od obroka kojim ćemo utoliti osećaj gladi.

Fruštukovanje "stvara" prve jutarnje razgovore, trenutke kojima započinjemo svaki novi dan, kojih se rado sećamo i prepričavamo.

U nameri da "začini" svako fruštukovanje na najukusniji mogući način, Neoplanta je kreirala jedinstvenu Fruštuk kobasicu. Kao član Neoplanta Delikates porodice, koja osvaja hedoniste i gurmane istančanog ukusa, Fruštuk kobasica je polusuva kobasica, napravljena po originalnoj recepturi i jedinstvenog je ukusa. Idealan je sastojak ukusnih zalogaja koje ćete rado deliti sa vašim najmilijima, ukućanima, prijateljima ili kolegama.

Kada fruštukujete vreme postaje manje važno, važni su trenuci uživanja u kvalitetnim i ukusnim zalogajima začinjeni pravim sastojcima. Zato, već ujutru svoj doručak zamenite fruštukovanjem i uživajte natenene u omiljenim ukusima!

Hellomagazin.rs shutterstock/promo
Tagovi: frustuk

Najnovije vesti