Intersport predstavio novu prodavnicu u TC "Rajićeva"

Intersport predstavio novu prodavnicu u TC "Rajićeva"

Autor: | 15/11/2017

0


Uz bogat sportski asortiman, nastavljena akcija „100 lopti za škole“

Pravilan razvoj omladine, promocija pravih vrednosti, sporta i zdravih navika među najmlađima cilj su zajedničke akcije “100 lopti za škole” kompanije Intersport i Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda, rečeno je povodom otvaranja nove Intersport prodavnice u TC u Rajićevoj gde je na simboličan način uručena lopta direktorki Osnovne škole Skadarlija, Mirjani Sloboda, koja je ujedno i predsednica Aktiva direktora osnovnih škola na Starom gradu.

Ovom akcijom obuhvaćene su, nakon inicijative koja je nedavno sprovedena na Novom Beogradu, sve osnovne i srednje škole sa centralne gradske opštine Stari grad i na taj način je skrenuta pažnja na to koliko je fizička aktivnost značajna za pravilan razvoj mladih.

- U samom srcu prestonice veliki izbor sportskih brendova i artikala oduševiće sve one koji se profesionalno, reakreativno ili amaterski bave sportom. Sve što vam treba za trčanje, planinarenje, fitness, biciklizam, skijanje, plivanje, rolanje, borilačke sportove, tenis, kao i timske sportove, možete naći baš ovde - rekao je predstavnik Intersporta Branko Mirković.

- Grad Beograd i Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu čine sve da uslovi u prestoničkim školama budu što bolji, a pomoć kompanija je uvek dobrodošla. Veliko nam je zadovoljstvo što u saradnji sa kompanijom Intersport nastavljamo da uveseljavamo mališane širom Beograda kroz akciju “100 lopti za škole” i verujemo da ćemo ovim potezom motivisati i druge kompanije da se ugledaju na nas i okrenu se društveno odgovornim akcijama. Preko leta smo u opremanje škola u Beogradu uložili oko 100 miliona dinara ali to nije dovoljno. Ipak, uz pomoć odgovornih kompanija možemo mnogo više i verujemo da ćemo uspeti da izdvojimo još više za naše najmlađe stanovnike - izjavio je g. Igor Raičević, podsekretar Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda.

Otvaranje nove Intersport prodavnice obeležilo je prisustvo velikog broja predstavnika medija i potrošača za koje je pripremljen zabavan program, kao i brojna iznenađenja. Svi koji su se zatekli na otvaranju imali su priliku da pokažu svoje znanje iz oblasti sporta, fitnesa i zdravog načina života, kao i da osvoje brojne vredne nagrade.

Celodnevni program vodile su Ivana Drobnjaković i Olivija Rogić, poznati „radijski glasovi“omiljenih gradskih radio-stanica, dok su specijalni gosti koji su se družili sa prisutnima i delili savete bili Nada Piliškić, internacionalno sertifikovani personalni trener FISAF i Nikola Milošević Đota, momak koji je napravio velike uspehe na svetskim i evropskim takmičenjima u fristajl fudbalu.

Intersport je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme, posluje u 45 država, a u Srbiji obeležava 15-u godinu poslovanja. Svojom bogatom ponudom za muškarce, žene i decu, kojom pokriva izuzetno veliki broj sportova, Intersport se izdvaja od konkurencije.

hellomagazin.rs Miodrag Mića Bogdanović