Svaka žena zaslužuje kraljevski tretman

Svaka žena zaslužuje kraljevski tretman

23/11/2017

0

 

Svi živimo užurbano, nemamo vremena za sebe, u trku obavljamo stvari i trudimo se da nam ni briga o sebi ne oduzima previše vremena. A naročito je to slučaj sa novopečenim majkama.

Kada beba stigne ona prirodno postaje centar sveta svim ukućanima, ali ne bi trebalo zaboraviti ni na majke i postarati se da bilo kakva negativna posledica koju je porođaj eventualno ostavio na njih-bude eliminisana.

-Pored toga što je svakoj novopečenoj majci važno da rodi zdravo dete, bitno je i da joj se napomene, ukoliko se porodila carskim rezom, da ožiljak koji ostaje može uspešno da se ukloni. Jer zadovoljne majke odgajaju srećnu decu, navodi  Prim dr Peđa Mitrovic, spec. ginekologije i akušerstva, KBC Zvezdara

Tretmani ožiljaka koji ostaju nakon carskog reza do sada nisu mogli da se pojednostave i uglavnom su podrazumevali da mesto na kome je ožiljak više puta dnevno bude tretiran za to namenjenim preparatom. Konačno Contractubex® ima inovativno rešenje. U pitanju je noćni flaster koji omogućava komfornu primenu. Dovoljno je da Contractubex® flaster stavite pred spavanje i zaboravite na njega. Jedino što ćete vremenom primetiti jeste da ožiljak nestaje i da vam se samopouzdanje kada stanete pred ogledalo lagano vraća.

Zbog svega navedenog, Contractubex® noćne flastere s pravom zovu i „Kraljevski tretman ožiljaka“.

 

 

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Promo
Tagovi: Contractubex

Pročitajte još