Prvi regionalni Clash Royale turnir u Beogradu

Prvi regionalni Clash Royale turnir u Beogradu

Autor: | 24/11/2017

0

U okviru ovogodišnjeg Games.CON festivala, Telenor Arena, biće otvorena za najbolje nacionalne i regionalne Clash Royale igrače. Velikom finalu, koje će se odigrati 15. decembra 2017. godine u Telenor Areni, prethodiće četiri kvalifikaciona onlajn turnira. Nacionalni šampioni imaće priliku da ukrste virtuelna koplja sa najboljim igračima iz Crne Gore i Bugarske, na velikom regionalnom turniru 16. decembra.

Prvi krug kvalifikacija biće održan 27. novembra, sa početkom u 20 časova. Od podneva istog dana, svi zainteresovani moći će da preuzmu kod sa zvaničnog Telenor sajta, koji će prvih 1000 takmičara moći da aktiviraju u periodu od 18 do 20 časova, nakon čega i počinje šezdesetominutna borba. Takmičari koji ne budu dovoljno brzi sa prijavom za prvi turnir ili ne budu zadovoljni rezultatom, mogu se oprobati u preostala tri onlajn turnira koji će biti organizovani 30. novembra, 4. i 7. decembra.

Najboljih 16 igrača (po četiri sa svakog onlajn turnira) ostvaruju plasman u nacionalno finale 15. decembra. Sistemom eliminacija, osam igrača prelazi u sledeću fazu takmičenja – regionalno finale, koje će se odigrati sutradan, u Telenor Areni. Na ovom turniru, pored osam najboljih igrača iz nacionalnog finala, učestvovaće i borci iz Crne Gore i Bugarske, a najboljih osam očekuju brojne nagrade.

Četverac, koji u nacionalnom turniru, ostvari najbolji rezultat, pored automatskog plasmana u regionalno finale, dobija i Samsung Galaxy J5 telefone. Tri najbolja učesnika regionalnog turnira dobijaju 2.500, 1.000 i 500 eur. Pored novčane nagrade, prvoplasirani igrač osvaja i Samsung Galaxy Tab S3, a takmičari koji osvoje drugo i treće mesto dobijaju Samsung Galaxy S8.

Više informacija o velikom Clash Royale turniru možete pronaći na sajtu Telenora: https://www.telenor.rs/sr/privatni/usluge/digitalni-servisi/clash-royale/turnir-web

Više informacija o Games.CON festivalu dostupne su na www.gamescon.rs

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Telenor arena

Najnovije vesti