Huawei promenio stvarnost kakvu poznajemo: "Mate 10" serija konačno u Srbiji

Huawei promenio stvarnost kakvu poznajemo: "Mate 10" serija konačno u Srbiji

Autor: | 24/11/2017

0

Jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona današnjice, kompanija Huawei, sinoć je domaćem tržištu i gostima na spektakularan način predstavila prvu inteligentnu mašinu; mobilni telefon sa veštačkom inteligencijom - Huawei Mate 10 Pro. Osim toga, predstavljen je i Mate 10 Lite, telefon namenjen mlađoj generaciji.

Da su inteligentni telefoni naša stvarnost uverio se veliki broj poslovnih ljudi i predstavnika medija koji su prisustvovali nesvakidašnjoj digitalizovanoj prezentaciji telefona u jednom od najpoznatijih ugostiteljskih lokala u Beogradu, Kafeteriji Magazin u Kralja Petra. Domaćin beogradske premijere Mate 10 Pro telefona bila je dama čiji se digitalizovan lik pojavio na ekranima smeštenim na platformu stepeništa u centralnom delu Kafeterije. Vizuelizacija high-tech performansi ovog tehnološkog čuda odigravala se na tri velika ekrana koja su zajedno prikazivala trodimenzionalnu sliku dugo očekivanog Mate 10 Pro inteligentnog telefona.

Svaki deo prostora na događaju je bio interaktivan i odražavao neku od ključnih karakteristika Mate 10 Pro telefona. U prizemlju Kafeterija magazina gosti su mogli da se upoznaju sa jedinstvenom opcijom offline rečnika uz koji jezičke barijere za korisnike ovog telefona više neće postojati gde god se oni nalazili u svetu.

 

Li Manchang, ambasador NR Kine u Srbiji

 

Velika mapa sveta sa rečenicama na raznim jezicima mamila je goste da prinesu Huawei Mate 10 Pro i momentalno pročitaju njen prevod na ekranu telefona, jer, jezičke barijere sada su prošlost. Par koraka niže nalazila se galerija slika u kojoj su fotografije raličitih predela, ljudi, a gde su gosti mogli da testiraju pametnu opciju Object recognition.

Na mostiću galerije brojni zainteresovani gosti pravili su najbolje 360 fotografije ikada pomoću neprevaziđenog Huawei uređaja 360 kamera.

Pretposlednji nivo bio je u potpunosti posvećen biznis i gejming korisnicima telefona. Poslovni korisnici mogli su da se uvere u finkcionalnost jedinstvenog PC moda uz pomoć kog povezivanjem telefona sa monitorom mogu da pristupe podacima u telefonu i rade na njemu kao na bilo kom drugom kompjuteru.

Jacky Zhao, direktor kompanije Huawei za Adriatic regiju

 

Pored toga, PC mode ima i opciju koja podiže iskustvo igranja igrica na viši nivo. Jednostavnim povezivanjem telefona sa TV uređajem, telefon će služiti kao konzola za igranje igrica što su gosti na događaju mogli i da probaju. U gejming korneru goste su čekali udobni lazy bagovi i najnovije tehnološko čudo -  telefon Huawei Mate 10 Pro povezan sa TV uređajem i džojstikom za igranje igrica.

Celokupnu atmosferu doveo je do usijanja jedan od najmlađih kolekcionara vinil ploča, DJ Nikola Vemić.

Huawei Mate 10 Pro moguće je kupiti u pretprodaji u Huawei Experience Store u TC Ušće do 1. decembra, a svaki kupac u tom periodu na poklon dobija i Huawei EnVision 360 Panoramic VR kameru.

Novi spot Marije Žeželj za "Louder Than A Drum" ekskluzivno na Mate 10 Lite telefonima

Nakon izuzetnog uspeha prvog singla Marija započinje novu muzičku avanturu singlom “Louder Than A Drum”, a Huawei je omogućio fanovima mlade zvezde da pre svih vide deo Marijinog predstojećeg video spota.

Svi zainteresovani imaće priliku da u periodu od 25. do 28. novembra posete Huawei Experience Store u TC Ušće i ekskluzivno vide trejler spota na pametnom telefonu Huawei Mate 10 Lite, telefonu koji je i Marija koristila u spotu za “Louder Than A Drum“.

U novom spotu Marija nas pušta u svoj svet uz još šest ženskih likova, u različitim životnim dobima (od devojčice do bake) koji predstavljaju Marijino odrastanje ali i njen napredak do sada, kao i onaj koji joj tek sledi.

Od kako je objavljen, Marijin drugi singl se nalazi u top 5 najslušanijih singlova u Srbiji na striming servisu Deezer. “Louder Than A Drum” je živahna plesna pop numera koja govori o raznolikom rasponu situacija u kojima se Marija svakodnevno nalazi, i priča priču njenog razvoja iz tinejdžerke u mladu i nezavisnu ženu; Marija zna kako da se odnosi prema sopstvenom uticaju i njenim fanovima, pažljivo slušajući zvuk svog srca i uvek verujući sopstvenoj intuiciji.

Singl je dostupan u Srbiji preko servisa Deezer i Google Play.

Spot će biti premijerno predstavljen 30. novembra i dostupan na MarijaVEVO kanalu.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Huawei