Argeta bez E aditiva i bez glutena za beskompromisan kvalitet

Argeta bez E aditiva i bez glutena za beskompromisan kvalitet

Autor: | 27/11/2017

0


Pojavom sve većeg broja zdravih načina života sve češće govorimo o zdravoj ishrani, pa time i o aditivima na koje nailazimo u kupljenoj hrani.

Podizanjem svesti o negativnom dejstvu prehrambenih aditiva njihovo prisustvo u proizvodima često ne utiče samo na kupovnu odluku već i na to šta korisnici tražimo od proizvođača. Naime, sve je važnije da hrana ne bude samo ukusna već i napravljena od zdravstveno ispravnih sastojaka kod kojih najveći problem predstavljaju upravo aditivi.

Uz problem korišćenja aditiva u hrani pojavljuje se i problem dodavanja glutena na koji je u zapadnim zemljama osetljiva čak svaka četvrta osoba. Brend Argeta je zato pokrenuo revoluciju u prehrambenoj industriji time što je u svoju ponudu uključio proizvode kod kojih je važno ne samo šta sadrže već i šta ne sadrže.

Tako se od marta službeno ponosi statusom "free from" što znači da proizvodi Argeta ne sadrže gluten, pojačivače arome, konzervanse i boje. Umesto aditivima, u kompaniji Argeta sterilnost i trajnost obezbeđuju se zdravstveno ispravnom termičkom obradom koja predstavlja jedan od koraka savremene i visokotehnološke proizvodnje. Argeta je tako ponudila potvrđene proizvode bez aditiva i bez glutena u kojima možemo slobodno da uživamo.

hellomagazin.rs argeta/promo
Tagovi: Argeta

Najnovije vesti